Libnet.ro
UNICEF

06:45

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d. continuă pe România Liberă

Se dau bani de la stat: ce romani pot primi un stimulent de 2.000 de lei. Senatul discuta propunerea acum

Profesorii ar putea primi din partea statului un stimulent de 2000 de lei. Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, chiar daca Ludovic Orban a anuntat ca nu sunt bani pentru ajutorarea profesorilor. Se da un stimulent financiar de la stat. Cine va primi 2000 de lei pe .

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor de Externe din statele UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa luni, la Bruxelles, la reuniunea sefilor diplomatiilor din statele membre ale UE, pe agenda discutiilor aflandu-se situatia din Mediterana de Est, cea din Liban, relatiile UE - China si UE - Rusia, evolutiile din Belarus, a informat MAE, potrivit Agerpres. inaintea reuniunii, ministrul Aurescu va participa alaturi de ceilalti ministri UE la un mic dejun de lucru cu Svetlana Tihanovskaia, lider al opozitiei belaruse.

Clientii Carrefour care cumpara vinuri pot vizita GRATUIT cramele din Republica Moldova

Wine of Moldova si Carrefour lanseaza campania Vin in Moldova, prin care consumatorii de vin vor putea castiga 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova. Campania are loc in perioada 17-30 septembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )