Libnet.ro
UNICEF

05:30

Elevii sustin demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie. Ce motive invoca

Adevărul Adevărul,
Elevii sustin demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie. Ce motive invoca

Asociatiile de elevi au transmis ca sustin demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie. Elevii dau si o serie de argumente pentru masura pe care ar putea sa o ia premierul. continuă pe Adevărul

Asociatiile de elevi il incurajeaza pe premierul Orban s-o demita pe Monica Anisie din fruntea Ministerului Educatiei

Dupa ce, vineri, au aparut informatii in media ca premierul Ludovic Orban se pregateste sa demita trei ministri, printre care s-ar afla si ministrul Educatiei, Monica Anisie, cateva asociatii ale elevilor au transmis un comunicat comun prin care saluta initiativa.

Monica Anisie vrea acord cu ministerul Educatiei din China pentru recunoasterea diplomelor

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un memorandum privind aprobarea unui acord intre Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania si Ministerul Educatiei din Republica Populara Chineza privind recunoasterea reciproca a diplomelor si certificatelor din invatamantul superior. Memorandumul este initiat de Monica Anisie, ministrul Educatiei.

Ministrul Educatiei, scos la tabla de deputati

Monica Anisie, ministrul Educatiei Nationale, este al patrulea membru al Cabinetului Orban care se va confrunta cu o motiune simpla depusa impotriva sa. Dupa ce Senatul si Camera Deputatilor au aprobat motiunile simple depuse impotriva lui Adrian Oros - ministrul Agriculturii si Florin Citu - ministrul Finantelor Publice si dupa ce in urma cu doua zile a fost depusa o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, ieri PRO Romania si PSD au depus o motiune simpla indreptata impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie.

Evaluare Nationala 2020. Ce reguli de distantare sociala trebuie sa respecte elevii de clasa a VIII-a

Evaluarea Nationala se va sustine diferit anul acesta, dupa cum a explicat chiarministrul Educatiei, Monica Anisie. Elevii aflati in clasele a VIII-avor participa la examene urmand o procedura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )