Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elevii trebuie sa stie asta! Vor avea foarte multe zile libere pana la vacanta de vara

Antena3 Antena3,
Elevii trebuie sa stie asta! Vor avea foarte multe zile libere pana la vacanta de vara

Pe 2 februarie 2019 va incepe vacanta intertrimestriala si se va incheia pe data de 10 a aceleiasi luni. Elevii vor mai avea vacanta de pe 20 aprilie pana pe 5 mai vacanta de primavara. Nici de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie sa aiba mare grija! Vor avea parte de o perioada foarte proasta

Luna Noua a fost la 15 grade in Scorpion miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, insa aceste trei zodii vor avea o perioada grea. TAUR- Luna Noua iti afecteaza zona.

Ce salarii vor avea profesorii din 2019. Si cati mai raman in sistem...

Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019, daca e sa impartasim optimismul ministrului Muncii. Lia Olguta Vasilescu spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut

Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut. Trei zodii dau totul pentru cei din jur. Taur Persoanele nascute in zodia Taur au inima buna si sufletul.

Anunt BOMBA de la Dacia: Ce se iNTAMPLA cu 530.296 de autovehicule in aceasta perioada. Toti soferii romani trebuie sa stie ASTA

Dacia a vandut peste 530. 000 de masini in primele noua luni ale acestui an, o crestere cu 9,5% fata de aceeasi perioada din 2017. Constructorul de la Mioveni a inregistrat cresteri atat pe piata autoturis.

Anunt urias de la DACIA: Toti soferii romani vor avea acum de profitat!

Dacia a inregistrat in luna octombrie o crestere record a productiei la Mioveni. Astfel, au fost produse 38. 368 vehicule, cu 33% mai multe fata de octombrie anul trecut. Dupa 10 luni, productia uzinei a ajuns.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

Horoscop noiembrie. Zodiile care vor avea noroc la bani

Luna noiembrie vine numai cu bucurii din punct de vedere financiar pentru aceste zodii. Iata care sunt zodiile care se imbogatesc in luna noiembrie. Se vor trezi cu conturile pline. Nativii zodiei Capricorn sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )