Libnet.ro
UNICEF

14:15

Eliberat din inchisoare de doua zile, un barbat a fost prins de politisti cand incerca sa fuga cu cinci covoare furate

Adevărul Adevărul,
Eliberat din inchisoare de doua zile, un barbat a fost prins de politisti cand incerca sa fuga cu cinci covoare furate

Un barbat este cercetat pentru furt, dupa ce a fost surprins de oamenii legii cand cara un obiect voluminos in spate, unde ascunsese mai multe covoare furate dintr-o locuinta din localitatea galateana Ghidigeni. continuă pe Adevărul

Mesajul SOCANT al Mihaelei Borcea dupa ce fostul sot a fost ELIBERAT DIN iNCHISOARE. Dragii mei, am hotarat sa ...

Mihaela Borcea a facut o serie de marturisiri socante dupa eliberarea lui cristi Borcea, tatal celor 3 copii ai sai. Fosta sotie a lui Borcea a declarat ca ultimii ani au fost extrem de grei, ajungand pana.

Abia eliberat din inchisoare, Ilie Carabulea vrea sa-i dea in judecata pe membrii consiliului de administratie al Patria Bank

Eliberat din inchisoare luna trecuta, dupa ce a ispasit 5 ani si sase luni in dosarul Carpatica, Ilie Carabulea cere revocarea membrilor consiliului de administratie al bancii si ameninta ca-i va da in judecata pentru incalcarea indatoririlor fata de Patria Bank, banca rezultata in urma fuziunii dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta Patria Bank.

Fiul fostului sef al Serviciului Arme din Politia Capitalei, ridicat din trafic: A fost prins cand transporta...

Fiul fostului sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice din Politia Capitalei a fost prins in trafic in timp ce transporta 14. 000 de cartuse, fiind ulterior ridicat de politisti si dus la audieri,.

Un interlop periculos din Romania a fost prins in Italia. Barbatul fusese cautat de Interpol timp de sapte ani

Un interlop roman cautat de sapte ani prin Interpol a fost prins in Italia. Marius-Nicolae Stan este originar din Focsani si avea de executat pedepse care cumuleaza 20 de ani de inchisoare, pentru fapte de.

Cristi Borcea iese din inchisoare! Ce planuri are fostul dinamovist

Cristi Borcea iese din inchisoare. Magistratii Tribunalului Ilfov au decis, luni, eliberarea conditionata a fostului actionar al FC Dinamo. Borcea a mai cerut eliberarea conditionata in doua randuri, dar.

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta a fost prins

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta pentru evaziune fiscala a fost prins dupa aproape opt ani, in Italia. El era pe lista most wanted a Politie Romane si pe numele lui.

Fiul fostului sef al Seviciului Arme din Politia Capitalei, audiat dupa ce a fost prins in trafic in timp ce transporta 14.000 de cartuse

Fiul colonelului in rezerva Constantin Grumezescu, fost sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice al Politiei Capitalei, a fost ridicat, joi, de politistii bucuresteni si dus la audieri in legatura transportul a 14. 000 de cartuse. Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca Andrei Grumezescu a fost oprit in timpul unui control in trafic.

Atac armat in apropierea unei scoli din Kansas. Doua persoane au murit

Doi barbati au murit in urma unui atac armat care a avut loc in apropierea unei scoli generale din Overlnand Park, Kansas. Cele doua victime au fost impuscate in afara scolii. Acestea lucrau la.

Efect al masurilor fiscal-bugetare: cel mai vechi muzeu din Romania va fi inchis doua zile in fiecare saptamana

Cel mai vechi muzeu din Romania va fi inchis pentru public 2 zile pe saptamana, luni si marti. Pana acum, institutia restrictiona accesul vizitatorilor doar in zilele de luni si prima zi de marti a fiecarei luni. Decizia a fost luata de administratia muzeului din cauza lipsei de personal si a modificarilor bugetar fiscale, aprobate de Guvern, care permit angajarea de noi salariati doar in anumite conditii.

Cristian Borcea, primele declaratii dupa eliberarea din inchisoare: Trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie (FOTO, VIDEO)

Cristian Borcea este liber. Dupa ce a incercat in alte doua randuri sa-i induplece pe judecatori sa-l elibereze, iata ca, in sfarsit, Borcea respira din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Il.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )