Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un elicopter militar s-a prabusit in Istanbul. Sunt mai multe victime - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un elicopter militar s-a prabusit in Istanbul. Sunt mai multe victime - VIDEO

Un elicopter militar s-a prabusit, luni dupa-amiaza, intr-o zona rezidentiala din orasul turc Istanbul, cel putin patru persoane fiind ranite. Elicopterul s-a prabusit in zona Cekmekoy Kirazli din. continuă pe Antena3

VIDEO Turcia: Un elicopter militar s-a prabusit la Istanbul - patru raniti

Patru soldati au fost raniti dupa ce un elicopter militar s-a prabusit, luni, intr-un cartier rezidential din Istanbul, cel mai mare oras din Turcia, a informat guvernatorul orasului intr-un mesaj pe Twitter, transmite Reuters.

UPDATE VIDEO Turcia: Un elicopter militar s-a prabusit la Istanbul, patru soldati au murit

Patru soldati si-au pierdut viata dupa ce un elicopter militar s-a prabusit, luni, intr-un cartier rezidential din Istanbul, cel mai mare oras din Turcia, a informat guvernatorul orasului intr-un mesaj pe Twitter, transmite Reuters.

TRAGEDIE! Un elicopter s-a prabusit intr-o zona rezidentiala (VIDEO)

Turcia este lovita de o noua tragedie. Un elicopter militar s-a prabusit, luni, in zona rezidentiala a regiunii cekmekoy. Conform primelor informatii, aparatul de zbor a cazut din cauza unor defectiuni.

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine, apoi a adormit la locul faptei. Cum l-au gasit politistii

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine pentru ca, in cele din urma, sa adoarma la locul faptei. Incapabil sa se mai tina de propriile picioare, tanarul beat s-a prabusit prin geamul magazinului.

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine, apoi a adormit la locul faptei. Cum l-au gasit politistii - VIDEO

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine pentru ca, in cele din urma, sa adoarma la locul faptei. Incapabil sa se mai tina de propriile picioare, tanarul beat s-a prabusit prin geamul magazinului.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

La furat pe stadion. Doi adolescenti au fost prinsi de politisti dupa ce furasera mai multe panouri din interiorul unei arene sportive

Doi tineri, de 16 si 18 ani, sunt cercetati pentru furt calificat, in contextul in care o patrula de Politie i-a depistat pe strada in timp ce transportau cu un carut mai multe panouri metalice.

FRANKFURTER ALLGEMEINE SONNTAGSZEITUNG (FAZ): Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din serviciile de informatii occidentale, transmite DPA.

Presa germana: Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din.

Rusia are mai multe rachete de croaziera dect se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din serviciile de informatii occidentale, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )