Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Elicopterul SMURD prabusit. Parchetul Militar incepe urmarirea penala pentru ucidere din culpa

România Liberă România Liberă,
Elicopterul SMURD prabusit. Parchetul Militar incepe urmarirea penala pentru ucidere din culpa

Parchetul Militar Bucuresti a inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. Elicopterul SMURD prabusit. Parchetul Militar incepe urmarirea penala pentru ucidere din culpa

Parchetul Militar Bucuresti a inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, relateaza Mediafax.

Comunicatul ROMATSA despre elicopterul SMURD prabusit

Intr-un comunicat de presa, ROMATSA a dat detalii despre zborul elicopterului SMURD care s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de 15 decembrie, potrivit realitatea. net. In data de 15. 2014 ora 16. 07 LTlocal time) elicopterul SMURD 348 a decolat de la Constanta spre Tuzla urmand procedurile de management a traficului aerian. La Constanta, elicopterul se afla pentru a alimenta. La bordul elicopterului se aflau patru persoane, doi piloti si doi paramedici.

C.T. Popescu, despre elicopterul SMURD prabusit: in situatii de urgenta, civilii sunt solutia

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat, marti, la postul Realitatea TV, cazul elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol, eveniment in care au murit toti membrii echipajului. in opinia ziaristului, unitatile ISU nu au un antrenament suficient pentru astfel de situatii, singura speranta de salvare venind din partea civililor.

DIICOT incepe urmarirea penala dupa declaratii de la Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem dupa declaratii de la tribuna CRU al UDMR din 13 decembrie, cand primarul din Sfantu Gheorghe a spus ca daca premierul nu instruieste prefectul de Covasna sa ii lase in pace pe maghiari, in secuime.

Elicopterul SMURD prabusit in lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG

Elicopterul prabusit luni in lacul Siutghiol din judetul Constanta este asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), fiind acoperit de o polita de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane, a anuntat.

VIDEO Ultimele clipe de viata ale echipajului din elicopterul SMURD prabusit: Ajutor, nu mai rezist!

Imaginile filmate de un martor imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol au surprins strigatele disperate de ajutor ale unuia dintre cadrele medicale prezente la bordul aeronavei.

Elicopterul SMURD prabusit. Dusa: Scafandrii au fost solicitati la 10-15 minute de la accident

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a aratat, marti, ca MApN a trimis la locul prabusirii elicopterului SMURD 50 de militari, la solicitarea MAI, la 10-15 minute dupa prabusirea elicopterului, relateaza Mediafax.

Asistenta aflata in elicopterul SMURD prabusit in Constanta este insarcinata: Tanara nu a fost inca gasita

Asistenta medicala aflata in elicopterul SMURD prabusit in judetul Constanta este insarcinata, relateazaB1 TV. Sotul acesteia a afirmat ca femeia ii daduse un mesaj pe telefon in care ii spunea.

Parchetul ICCJ incepe actiunea penala impotriva Mediafax Group

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat, vineri, inceperea actiunii penale impotriva SC Mediafax Group si a patru persoane aflate in stare de retinere.

Elicopterul SMURD prabusit. Zeci de persoane, la morga unde se afla victimele accidentului

Zeci de persoane - rude si colegi ai celor patru victime ale accidentului aviatic - s-au strins la morga Spitalului Judetean Constanta, marti, unde se afla trupurile neinsufletite ale victimelor, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )