Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eliminarea pensiilor speciale se afla pe ordinea de zi a Camerei Deputatiilor

România Liberă România Liberă,
Eliminarea pensiilor speciale se afla pe ordinea de zi a Camerei Deputatiilor

Legea privind eliminarea pensiilor speciale se afla pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor . continuă pe România Liberă

Eliminarea pensiilor speciale, la vot final in Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Peste 6. 000 de grefieri ies de la ora 10:00, in fata instantelor si a parchetelor sa protesteze fata de eliminarea pensiilor speciale si pentru personalul auxiliar din justitie, iar sedintele de judecata vor fi suspendate. Protestul se deruleaza pe durata dezbaterii legii privind eliminarea pensiilor speciale in Camera Deputatilor. Legea privind eliminarea pensiilor speciale se afla pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de miercuri. Cu o zi inainte, Comisia de munca a adoptat in unanimitate propunerea de eliminare a tuturor pensiilor speciale, cu exceptia celor ale militarilor si politistilor, potrivit News. ro.

Eliminarea pensiilor speciale a trecut de comisia de munca din Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, astazi, dupa ce Comisia pentru munca a adoptat un raport favorabil pentru proiectul privind eliminarea pensiilor speciale, ca PNL a bifat o mare promisiune din campania electorala. --- * ACTUALIZARE - Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu. --- * ACTUALIZARE - Comisia a aprobat dublarea alocatiilor --- Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat marti raport favorabil pentru proiectul de hotarare care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, informeaza Agerpres. ro.

Victor Ponta nu va vota eliminarea pensiilor speciale. Stiu ca mereu ma pun contra curentului, dar va rog sa va ganditi...

Victor Ponta anunta ca nu va vota proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale.

Protest al grefierilor fata de eliminarea pensiilor speciale pentru personalul auxiliar din justitie: Sedintele de judecata, suspendate (VIDEO)

Grefierii protesteaza miercuri, incepand cu ora 10. 00, fata de eliminarea pensiilor speciale si pentru personalul auxiliar din justitie. Peste 6. 000 de grefieri se vor aduna in fata instantelor si parchetelor.

Presedintele iCCJ: Eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor este un atac la independenta justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie considera ca eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor este un atac la independenta justitiei si face apel catre puterile statului ca isi asume valorile garantarii unui serviciu public al justitiei de calitate.

Proiectul care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, aprobat

ACTUALIZARE - Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu. --- * ACTUALIZARE - Comisia a aprobat dublarea alocatiilor --- Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat marti raport favorabil pentru proiectul de hotarare care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, informeaza Agerpres. ro.

Teodorovici: Pozitia ferma a PSD - eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, sau taxarea acestora

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, citat de Agerpres.

Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor.

LIVEVIDEO Sedinta cu miza uriasa in Parlament. Liberalii au reusit sa scoata de la vot reducerea TVA, dar nu si dublarea alocatiilor Astazi se va discuta si eliminarea pensiilor speciale

Doua proiecte cu un impact bugetar major - dublarea alocatiilor pentru copii si scaderea TVA de la 19% la 16% - scoase de PSD de la sertar intra la votul deputatilor, miercuri. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avertizat ca deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica aceste masuri - reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii. Tot in plenul de astazi ar urma sa fie adoptata legea care ii lasa pe magistrati si pe parlamentari fara pensiile speciale. 51 Proiectul privind reducerea TVA a fost scos de la votul plenului si retrimis la comisia de buget, dupa o solicitare a PNL.

Procurorul general interimar nu vrea eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati: Nu sunt de acord

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, si-a exprimat speranta, miercuri, ca pensiile speciale ale magistratilor nu vor fi eliminate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )