Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elis Pavaje investeste 10 milioane de euro intr-o noua fabrica in Neamt

Adevărul Adevărul,
Elis Pavaje investeste 10 milioane de euro intr-o noua fabrica in Neamt

Elis Pavaje Petresti, judetul Alba, a inceput constructia celei de-a treia fabrici in Secuienii Noi, judetul Neamt. Noua unitate va incepe productia in luna iulie 2017 si va avea 40 de angajati. continuă pe Adevărul

Elis Pavaje a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici de pavele din Romania: investitia se ridica la 10 mil. euro

Elis Pavaje, unul dintre cei mai mari producatori de pavele, pavaje si borduri la nivel local, a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici din Romania, in localitatea Secuienii Noi, din judetul Neamt, o investitie ce se va ridica la circa 10 milioane.

Draexlmaier investeste 150 milioane de euro in extinderea a doua fabrici din Romania, dar inchide cea mai veche fabrica. 800 de oameni vor fi dati afara

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, isi extinde afacerile in tara noastra, urmand a investi 150 de milioane de euro in extinderea a doua fabrici. in acelasi timp, Draexlmaier inchide cea mai veche fabrica din Romania si va disponibiliza 800 de oameni de la 1 iulie.

Ministerul Finantelor a vandut obligatiuni pe patru ani de 240 milioane euro

Ministerul Finantelor a plasat, ieri, obligatiuni de stat in valoare de 240 milioane euro, scadente in 26 februarie 2021, peste nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu anual de 0,42%, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Draxlmaier investeste 150 de milioane de euro in Romania, dar inchide o fabrica din Pitesti si concediaza 800 de angajati

Subsidiara din Romania a producatorul de componente auto german Draxlmaier isi consolideaza afacerea in tara noastra, investind 150 de milioane de euro in extinderea a doua unitati de productie si intentioneaza restrangerea activitatii in unitatea din Pitesti, miscare ce ar putea duce la concedierea a 800 de angajati.

Draxlmaier anunta investitii de 150 milioane euro pana in 2018

Subsidiara de la noi a producatorului de componente auto german Draxlmaier a anuntat, ieri, ca va investi 150 de milioane de euro, pana in anul 2018, intr-un proces de extindere, dar ca 800 de angajati ar putea fi afectati de restructurari la unitatea din Pitesti.

Afacerile din Romania ale Paravion au crescut anul trecut cu 20%, la 55 milioane euro

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din tara noastra, activa si pe piata din Turcia cu portalul de turism Bavul. com, a raportat afaceri totale de aproximativ 78 milioane de euro anul trecut. Operatiunile din tara noastra au crescut cu 20% fata de anul precedent, ajungand la circa 55 milioane de euro, iar cele din Turcia s-au ridicat la 23 milioane de euro.

Afacerile Paravion din tara noastra au ajuns la 55 milioane euro, in crestere cu 20%

Operatiunile din tara noastra ale agentiei de turism online, Paravion, au crescut cu 20% anul trecut, fata de anul precedent, ajungand la circa 55 de milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )