Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elizabeta Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013.

România Liberă România Liberă,
Elizabeta Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013.

Sportiva Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013, informeaza Mediafax. Samara a fost urmata in aceasta ierarhie de Bernandette Szocs CSM Bistrita) si Daniela Dodean CSM Arad). Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Andrei Filimon CS Topspin Constanta), Adina Diaconu CSS Slatina), Irina Ciobanu LPS Slatina), . continuă pe România Liberă

Elizabeta Samara, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013

Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din.

Cea mai buna parodie politica a anului

Dupa ce a iesit obsesiv la ora 18. 30, a devenit personajul principal al celei mai bune parodii politice a anului care se incheie. Este vorba despre presedintele Traian Basescu, pe care Mondenii l-au parodiat cu.

Craciun la mall. Nu e mancare traditionala mai buna decat hamburgerul

O fi carnea de porc cea mai buna leguma de Craciun, dar nu exista preparat traditional care sa poata sa inlocuiasca hamburgerul sau aripioarele picante. in prima zi de Craciun, a fost aglomeratie in mall.

Masa de Craciun, cea mai bogata din an. Prilej ideal pentru ca familia sa se intregeasca

Cea mai bogata masa din an este, cu siguranta, cea de Craciun, mai ales ca familia se reintregeste si rudele care se vad rar peste an, se aseaza la aceeasi masa. Nelipsite din farfuriile romanilor sunt,.

China ar urma sa devina cea mai mare economie a lumii

China ar urma sa devina cea mai mare economie din lume in 2028, potrivit unui studiu publicat ieri, relateaza agentia chineza de presa Xinhua.

Nemtii se tem de aceasta tara: va fi cea mai bogata din UE in 15 ani

In prezent, Germania este cea mai bogata tara din UE si, totodata, motorul Uniunii. Peste 15 ani, ar trebui sa fie pregatita sa coboare din varf. Atunci, Marea Britanie va fi tara care ii va intrece pe nemti la bogatie si va fi cea mai bogata tara din.

Cantareata Taylor Swift, cea mai generoasa vedeta in 2013

Cantareata americana Taylor Swift ocupa primul loc in topul celor mai generoase vedete din 2013, datorita donatiilor facute in beneficiul unor asociatii de caritate.

Marijuana, cea mai noua destinatie turistica: Colorado a dat primele licente pentru vanzare

Colorado este primul stat american care incepe anul nou cu legalizarea marijuanei. Probabil multe artificii vor pocni si pentru cumpararea cannabisului ca orice alt aliment, mai ales ca luni au fost acordate primele licente pentru comercializarea.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )