Libnet.ro
UNICEF

19:30

Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Miliardarul Elon Musk, cel mai bogat din lume, a anuntat, vineri, pe Twitter, ca va dona 100 de milioane de dolari pentru cea mai buna tehnologie de captare a emisiilor de carbon, pentru combaterea poluarii. continuă pe Ziarul Bursa

Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Miliardarul Elon Musk, cel mai bogat din lume, a anuntat, vineri, pe Twitter, ca va dona 100 de milioane de dolari pentru cea mai buna tehnologie de captare a emisiilor de carbon, pentru combaterea poluarii.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, pune la bataie un premiu de 100 de milioane de dolari

Elon Musk, fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, pune la bataie un premiu urias, in valoare de 100 de milioane de dolari. Miliardarul este dispus sa-l ofere persoanei.

Cum s-au dezumflat baloanele cu internet ale Google si de ce e posibil ca Elon Musk sa fi contribuit la asta

Google anunta ca va inchide proiectul Loon - adica acele baloane cu internet pe care ar fi vrut sa le lanseze. E posibil ca si Elon Musk sa fi contribuit, indirect, la asta. Google renuta.

Elon Musk incepe in forta 2021: ce se intampla cu internetul livrat prin satelitii Starlink

Elon Musk are planuri mari in cucerirea spatiului. Si nu avea cum sa inceapa altfel 2021. Elon Musk e vazut drept un vizionare. Marca Tesla e una de referinta pentru industria auto care.

Glovo- parteneriat de 100 milioane euro cu o firma imobiliara, pentru divizia de livrari rapide

Aplicatia de livrari Glovo a incheiat un acord cu Stoneweg, prin care aceasta companie imobiliara elvetiana urmeaza sa investeasca 100 de milioane de dolari in spatiile detinute de startup-ul spaniol inclusiv in Romania, pentru extinderea serviciilor de livrare rapida ale acestuia.

O afacere de livrari pornita ca grup pe WhatsApp obtine finantari Google de zeci de milioane dolari, in India

Gigantul IT Google, alaturi de alti investitori, a acordat o finantare de 40 de milioane de dolari unui startup indian de livrari rapide, care a pornit ca business sub forma unui simplu grup de WhatsApp, in urma cu 6 ani.

Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii revolutionare in sectorul alimentar vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de 183 de milioane de euro lansat de o companie elvetiana de investitii.

Capitalizare de 51,8 milioane lei pentru MAM Bricolaj, dupa prima zi la bursa

Cristian Gavan: Suntem intr-un proces accelerat de crestere; vom merge in fiecare oras important din tara ca sa acoperim cererea Retailerul de materiale de constructii MAM Bricolaj MAM) a incheiat prima zi de tranzactionare in piata AeRO cu o capitalizare de 51,8 milioane de lei, cu circa 53% mai mare decat cea anticipata pe baza pretului la care s-a incheiat plasamentul privat din toamna anului trecut, prin care compania a vandut 423. 000 de actiuni noi, la pretul de 20 leititlu.

300 milioane euro, pentru sustinerea centrelor de vaccinare

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va realoca in jur de 300 de milioane de euro pentru plata personalului implicat in campania de vaccinare si pentru centrele suplimentare, a declarat, ieri, ministrul de resort Cristian Ghinea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )