Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elon Musk a determinat o noua crestere a valorii criptomonedelor dupa ce a revenit pe Twitter

B1 B1,
Elon Musk a determinat o noua crestere a valorii criptomonedelor dupa ce a revenit pe Twitter

Elon Musk a determinat o noua crestere a valorii criptomonedelor dupa ce a revenit pe Twitter cu o potare. Potrivit CNBC, dupa o absenta de pe Twitter, execentricul miliardar a scris din nou urmaritorilor. continuă pe B1

Absenta lui Elon Musk de pe Twitter a durat doua zile: O noua postare a crescut cu 50% pretul unei criptomonede

Excentricul miliardar sud-african Elon Musk s-a intors pe Twitter la doua zile dupa ce a anuntat ca va lua o pauza pentru o vreme de la platforma social media, o noua postare de-a sa ducand la cresterea spectaculoasa a pretului unei criptomonede, relateaza CNBC.

Elon Musk a anuntat ca renunta la Twitter pentru o vreme

CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk a anuntat marti ca renunta la Twitter pentru o vreme, dupa ce postarile sale de pe reteaua sociala au contribuit la alimentarea unei frenezii bursiere care a dus la cresterea vertiginoasa a actiunilor unor companii, relateaza AFP si Barrons.

Elon Musk spune ca la una dintre companiile sale se fac teste cu o maimuta care poate juca jocuri video prin intermediul unui cip implantat in craniu

Elon Musk spune ca Neuralink, compania sa cunoscuta pentru testele cu implanturi cerebrale, a pus un cip in craniul unei maimute, l-a conectat la creier cu cabluri minuscule, iar maimuta joaca jocuri video cu mintea. Nu este deloc o maimuta nefericita, a spus Musk intr-un interviu la Clubhouse, o aplicatie de social media care castiga popularitate.

Elon Musk a deschis sucursala Tesla din Romania. Ce angajari anuntase

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, si-a deschis sucursala din Romania prin intermediul careia urmeaza sa deschida statii Supercharger, in patru mari orase din tara, scrie profit. ro.

Elon Musk anunta ca Neuralink a implantat un senzor in creierul unei maimute. Primata controleaza jocurile video cu puterea mintii

Experiment controversat condus de cercetatorii americani. Elon Musk a dezvaluit caNeuralinka implantat cu succes un senzor de dimensiunea unei monede in creierul unei maimute. Potrivit acestuia,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )