Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk: Masinile Tesla vor putea vorbi in curand cu oamenii

Adevărul Adevărul,
Elon Musk: Masinile Tesla vor putea vorbi in curand cu oamenii

Intr-o postare pe Twitter, CEO-ul Tesla a anuntat ca masinile companiei vor primi in curand o actualizare care le va permite sa vorbeasca cu pietonii. continuă pe Adevărul

Elon Musk anunta pe Twitter ca masinile sale vor vorbi cu pietonii

Masinile Tesla vor vorbi cu pietonii foarte curand, daca soferii doresc. Ar putea fi o noua surpriza facuta de Elon Musk industriei auto.

Modificare legislativa: Constructiile fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii.

ANDREI VLASIN, DB DAVID SI BAIAS: Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi inscrise in cartea funciara daca termenul de prescriptie s-a implinit

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii, a anuntat, vineri, Andrei Vlasin, avocat asociat D and B David si Baias.

Modificare legislativa: Constructiile edificate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara. Cum se va aplica

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii. Aceasta este una dintre prevederile cheie ale Legii 72020 care modifica Legea 501991 privind calitatea in constructii, publicata saptamana aceasta in Monitorul Oficial. Modificarea legislativa anunta, din punctul nostru de vedere, rezolvarea situatiei juridice pentru o parte semnificativa dintre constructiile din Romania care au fost construite fara autorizatie de construire.

Masinile Tesla vor injura pietonii in locul tau

Daca traiesti in orase aglomerate, e imposibil sa nu fi auzit injuraturi in trafic. Multi soferi dau geamul jos si se iau de alti participanti. Ei bine, daca detii o Tesla nu mai e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )