Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk si-a dat demisia. La ce companie a renuntat

Adevărul Adevărul,
Elon Musk si-a dat demisia. La ce companie a renuntat

Elon Musk este antreprenor cu norma intreaga, acesta avand bani investiti in mai multe afaceri. Chiar daca lumea il cunoaste, in principal, pentru Tesla si SpaceX, omul de afaceri nascut in Africa de Sud mai detine cateva companii care sunt extrem de promitatoare. continuă pe Adevărul

Site-ul care iti arata in timp real unde este masina lansata in spatiu de Elon Musk

Atunci cand Elon Musk a decis sa-si lanseze masina in spatiu, multa lume a spus despre acesta ca este nebun si excentric. Dupa misiunea reusita, Tesla Roadster-ul personal al antreprenorului nascut in Africa de Sud se indreapta spre Centura de Asteroizi dintre Marte si Jupiter, dupa ce va trece razant pe langa orbita Planetei Rosii.

Urmareste masina lui Elon Musk prin spatiu in drumul spre Marte

Tesla lui Elon Musk colinda spatiul in lung si in lat. Acum, poti urmari de pe canapea excursia Tesla, datorita site-ului unui inginer fascinat de misiunea lui Musk. Tesla a lui Elon Musk a devenit mai interesanta decat agenda NASA. Au trecut aproape doua saptamani de cand SpaceX a lansat cu succes prima racheta Falcon Heavy [].

Elon Musk a primit acordul autoritatilor pentru a construi primul Hyperloop intre New York si Washington DC

The Boring Company, firma detinuta de Elon Musk, a obtinut acceptul de a incepe sapaturile pentru un tunel Hyperloop care ar urma sa lege New York de capitala Washington DC. Guvernul i-a permis antreprenorului sa dea drumul lucrarilor pe un sit abandonat din nordul celui mai mare oras de pe Coasta de Est.

Ce trebuie sa stii despre Tesla-ul lui Elon Musk

Cu totii am aflat saptamana trecuta de performanta extraordinara a echipei SpaceX, in frunte cu Elon Musk. Practic, prin eforturile sustinute si prin profesionalismul lor, era spatiala intra intr-o noua etapa, unde costurile vor scadea semnificativ iar sansele de a vizita planetele invecinate vor creste in fiecare zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )