Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk si-a lansat racheta in spatiu. Primul pas spre o calatorie privata spre Marte LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Elon Musk si-a lansat racheta in spatiu. Primul pas spre o calatorie privata spre Marte LIVE VIDEO

O noua racheta ce era programata sa fie lansata marti ar putea reprezenta un pas important pentru SpaceX, compania privata care a dezvoltat propulsoare reutilizabile pentru rachete astfel incat zborurile. continuă pe Antena3

Elon Musk isi lanseaza racheta in spatiu. Primul pas spre o calatorie privata spre Marte LIVE VIDEO

O noua racheta ce era programata sa fie lansata marti ar putea reprezenta un pas important pentru SpaceX, compania privata care a dezvoltat propulsoare reutilizabile pentru rachete astfel incat zborurile.

Cea mai PUTERNICA racheta din lume pleaca spre Marte! Ce trimite Elon Musk pe Planeta Rosie (VIDEO)

Elon Musk face astazi unul dintre cei mai importanti pasi catre indeplinirea visului sau de a coloniza Marte. Racheta Falcon Heavy, cea mai puternica din lume in acest moment, va duce pe orbita incarcatura in.

Elon Musk e gata sa-si trimita propria Tesla in spatiu

Elon Musk anunta la finalul lui 2017 ca isi va lansa propria Tesla in spatiu, iar acum e aproape gata sa isi duca promisiunea la indeplinire. Elon Musk ne-a obisnuit deja cu faptul ca se tine de promisiuni, chiar daca unele dintre ele nu par extrem de fezabile. Daca n-ai sti cine e Musk, probabil [].

Elon Musk, anunt important: SpaceX se pregateste pentru lansarea in spatiu a celei mai puternice rachete. Aceasta va avea la bord o masina electrica Tesla

Un nou eveniment important urmeaza sa aiba loc in compania SpaceX. Marti, la ora 18:30 GMT, urmeaza sa fie lansata Racheta Falcon. La bordul rachetei nu va exista echipaj uman, insa va fi plasata o.

SpaceX lanseaza cea mai PUTERNICA racheta din lume. Ce trimite Elon Musk pe Marte

SpaceX lanseaza marti la 20:30 ora Romaniei), de pe platforma din Florida, cea mai puternica racheta din lume, scrie The Guardian. Dotata cu 27 de motoare, racheta Heavy va fi capabila sa trimita sateliti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )