Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk trimite in spatiu sateliti care vor oferi cele mai detaliate imagini cu Pamantul

Playtech Playtech,
Elon Musk trimite in spatiu sateliti care vor oferi cele mai detaliate imagini cu Pamantul

Elon Musk deja formeaza in spatiu o constelatie de sateliti care vor da internet planetei. Totusi, urmatoarea lansare a companiei va avea si un alt scop. in 2017, compania Planet. continuă pe Playtech

Elon Musk anunta ca noua prioritate a SpaceX este racheta complet reutilizabila Starship

La o saptamana de la succesul istoricei misiuni Crew Dragon, capsula companiei SpaceX, antreprenorul Elon Musk a anuntat ca SpaceX se va concentra pe dezvoltarea rachetei de noua generatie Starship, conceputa pentru misiuni pe Luna si Marte.

Aceste imagini sunt acum amintire. Cum a schimbat coronavirusul strategiile politice. Cei care vor ramane offline vor parasi politica

Sub amenintarea unui al doilea val de coronavirus, in fata a doua randuri de alegeri, locale si parlamentare, campaniile nu vor mai la fel cu cele cu care eram obisnuiti, mitingurile de forta vor fi doar amintire cel putin pentru moment. Comunicarea e acum in online, iar oamenii vor fi interesati mai degraba de solutiile la problemelepericolele imediate. Castigatori vor fi liderii care vor construi sentimentul de incredere.

Se dau 1.000 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca acum cei care vor acesti bani de la stat

Statul are vesti bune pentru o categorie de romanii. Mii de oameni ar putea sa primeasca, in perioada imediat urmatoare, nu mai putin de 1. 000 de lei, bani de la stat, in cazul in care indeplinesc cateva conditii. Se dau cate 1. 000 de lei pentru aceasta categorie de romani. Ce trebuie sa faca cei ce .

Cand se lanseaza Galaxy Note 20 si Galaxy Z Flip 5G: functiile care vor face diferenta

Urmatorul eveniment Samsung Unpacked va avea loc in curand, iar lista terminalelor care vor fi anuntat atunci este cat se poate de interesanta, incepand cu Galaxy Note 20. Cei de la Samsung.

MINISTRUL EDUCATIEI: Elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu sunt prejudiciati la admiterea la liceu

Ministrul Educatiei, Nonica Anisie, precizeaza ca elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi prejudiciati in niciun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu, informeaza Agerpres. ro.

Coronavirus. Conditiile in care vor fi redeschise mall-urile in data de 15 iunie

Mall-urile vor fi redeschise din 15 iunie doar in anumite conditii, pentru a se preintampina o crestere a noilor cazuri de coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat de marti ca urmeaza un nou val de.

Arhiepiscopul Vigano, scrisoare catre Trump: Protestele sunt instrumentul celor care vor presedinte pe cineva care intrupeaza telurile Statului Paralel. SUA au in dumneavostra un lider care apara dreptul la viata

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano i-a trimis presedintelui american Donald Trump o scrisoare de sprijin, in contextul in care Statele Unite sunt macinate de proteste de amploare, dupa moartea lui George Floyd, un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )