Libnet.ro
UNICEF

08:15

Elvetia, cea mai fericita tara din lume. Vezi ce loc ocupa Romania!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elvetia, cea mai fericita tara din lume. Vezi ce loc ocupa Romania!

Un studiu realizat de Economist Itelligence Unit releva care sunt cele mai bune locuri de pe pamant in care se poate naste un om. Potrivit clasamentului intocmit pe baza a 11 indicatori, Elvetia se afla pe locul 1. Aici, nivelul de trai este cel. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

Lenovo, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente ITC, a lansat telefonul cu cea mai puternica baterie, potrivit gsmarena. com Lenovo P770 este un terminal care functioneaza cu Android 4. 1 Jelly Bean, cu o baterie de 3,500 de mAh, cu 200mAh mai mult decat Motorola RAZR MAXX HD, considerat pana acum terminalul cu cea mai mare autonomie. Terminalul este dotat cu un ecran de 4. 5 inch, un procesor dual-cotr Cortex A9 de 1. 2 Ghz si o memorie de 1 GB de RAM. Potrivit specificatiilor, .

Cea mai bizara terapie din lume: Mori un pic, te vindeci de bolile mintale!

O terapie cel putin ciudata castiga tot mai mult teren in China. Aceasta presupune ca pacientul sa intre nesilit de nimeni intr-un sicriu, unde sa stea o vreme cu capacul inchis. Ritualul face parte dintr-o.

Cea mai bizara terapie din lume. Mori un pic, te vindeci de bolile mintale!

O terapie cel putin ciudata castiga tot mai mult teren in China. Aceasta presupune ca pacientul sa intre nesilit de nimeni intr-un sicriu, unde sa stea o vreme cu capacul inchis. Ritualul face parte dintr-o.

Faze Tari: Descoperire uimitoare! Cu cine faceau sex femeile, acum 15.000 de ani si ce creaturi au nascut; Terapie bizara! Dai 200 de dolari ca sa faci sex in fata unui doctor; Trenul asta prinde 500 km/h; Asta e cea mai macabra farsa din lume! Tu cum ai

Asta da jucarie! Cantareste 4 tone si trage cu jeturi de apa. Il cheama Kuratas si pe cat este de mare, pe atat e de inofensiv. A fost creat de inginerii japonezi. El este probabil cel mai cretin hot din lume! Uite cum s-a gandit sa jefuiasca o bacanie! Barbatul din videoclip a devenit foarte repede vedetea pa internet dupa.

Era cea mai frumoasa femeie din tara, dar acesta a fost blestemul ei. A murit intr-un mod tragic

A fost incoronata cea mai frumoasa femeie din tara, dar asta i-a adus multe necazuri. De cand a fost numita regina frumusetii, Maria Susana Flores Gamez a intrat in atentia oamenilor certati cu legea, iar.

VIDEO ELI Romania Cum va arata cladirea celui mai puternic laser din lume / Nicolae Zamfir, managerul proiectului: Toate aplicatiile proiectului vor fi civile

Cel mai puternic laser din lume - ELI Romania - va duce la realizarea in jurul Bucurestiului a unui cluster stiintific de o amploare fara precedent pentru tara noastra, a declarat managerul proiectului, profesorul Nicolae Zamfir. Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) va fi construit pe terenul Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara si nu va fi Razboiul Stelelor, aplicatiile vor fi toate civile, dar asta nu inseamna ca rezultatele noastre nu vor fi folosite si de cei care au studii in domeniul acesta, a afirmat Zamfir. In prezent se deruleaza procesul de licitatie publica a constructiei civile - constructia cladirii unde va fi laserul - iar termenul pentru depunerea ofertelor este 17 decembrie.

Italienii vor sa produca cel mai bun vin din lume in Romania

Expertii italieni in vin au ales o podgorie din Romania pentru a produce ceea ce spun ei ca va fi cel mai bun vin din lume. Primul sortiment de vin facut la noi va iesi pe piata anul viitor, iar italienii sunt.

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un program automat de majorari de taxe si.

Economia globala, in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia la nivel global se afla in cea mai buna forma din ultimele 18 luni. Acest lucru se datoreaza imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii ca SUA sa evite intrarea in vigoare a.

Semne bune anul are: Economia globala, in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )