Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elvetia: Cea mai veche centrala nucleara din lume a repornit primul reactor

Hotnews Hotnews,
 Elvetia: Cea mai veche centrala nucleara din lume a repornit primul reactor

Centrala nucleara elvetiana din Beznau, cea mai veche din lume, a repornit primul sau reactor, dupa ce acesta fusese oprit in martie 2015 din motive tehnice, a anuntat marti firma care gestioneaza centrala, Axpo, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca aceia care critica guvernarea din punct de vedere economic nu trebuie sa uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa, iar in cazul in care ar fi fost ceva gresit din punct de vedere economic, atunci nu ar fi existat aceasta cifra impresionanta.

Viena ramane, pentru al noualea an consecutiv, orasul care ofera cea mai buna calitate a vietii din lume / Bucuresti, locul 107, dintr-un total de 231 de orase

Bucurestiul se claseaza pe locul 107 intr-un clasament de 231 de orase in ceea ce priveste calitatea vietii, potrivit unui studiu pentru anul 2018 al cabinetului Mercer, in care marile orase europene domina clasamentul condus de Viena.

Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca aceia care critica guvernarea din punct de vedere economic nu trebuie sa uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa si ca daca ar fi fost ceva gresit economic, atunci nu ar fi existat aceasta cifra impresionanta. El a mai spus ca vrea ca ALDE sa ajunga a doua forta politica a tarii la alegerile de anul viitor.

Tara noastra a avut cea mai mare inflatie anuala din UE, in februarie

Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana UE) a scazut in luna februarie pana la 1,3%, de la 1,6% in luna ianuarie, insa cele mai mari rate anuale au fost inregistrate in tara noastra 3,8%), Lituania si Estonia ambele cu 3,2%), arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cea mai frumoasa casa naturala din lume se afla in judetul Caras-Severin. Cum a fost construita si cat costa o zi de cazare

Casa de cob construita pe malul Nerei, la Sasca Montana, judetul Caras-Severin, ridicata de catre arhitecta timisoreana Ileana Mavrodin, este deschisa acum turistilor interesati s-o locuiasca.

Tariceanu, mesaj dur pentru cei care critica guvernarea: Sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a transmis, sambata, un mesaj dur celor care contesta performantele economice ale actualei guvernari. Potrivit lui Tariceanu, acestia nu.

VIDEO Vacanta de turist strain la mare, in Romania lui 1970: Cea mai frumoasa amintire de familie din viata noastra

Pentru o familie de slavi din estul Europei, vacanta petrecuta pe litoralul romanesc in anul 1970 este cea mai frumoasa amintire din viata sa.

Urmatoarea cea mai profitabila si mai mare afacere internationala. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Oracle, dar si creatorii Google pariaza pe asta

Urmatorul cel mai mare business din lume este unul desprins parca din filmele SF. Cei mai bogati oameni din lume investesc in tehnologie si medicina menita sa opreasca procesul de imbatranire. Jeff Bezos,.

Romania are cea mai scumpa factura la energie din lume. Cum s-a ajuns la aceasta performanta negativa

Romania are o performanta negativa fara precedent la nivel mondial in legatura cu pretul facturilor la energie electrica si gaze naturale, cu majorari de peste 40%, respectiv 48%, intr-un singur an, a.

Viena este si in 2018 orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii

Capitala Austriei, Viena, este si in 2018, pentru al noualea an consecutiv, orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii din lume, conform studiului anual 'Quality of Living 2018 ', realizat de biroul de consultanta Mercer cu sediul la New York), in care Bucurestiul apare pe locul 107 din 231 de orase analizate, informeaza Reuters si AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )