Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elvetia face apel catre partidele politice de la Chisinau de a se angaja in dialog pentru rezolvarea crizei politice

Adevărul Adevărul,
Elvetia face apel catre partidele politice de la Chisinau de a se angaja in dialog pentru rezolvarea crizei politice

In legatura cu recentele evolutiile politice, Elvetia face apel catre toate partidele politice si institutii sa se angajeze intr-un dialog pasnic pentru rezolvarea crizei politice. Calmul si retinerea trebuie sa predomine in beneficiul tuturor cetatenilor, se arata in declaratia distribuit de Biroul de cooperare al Elvetiei/Reprezentanta Diplomatica a Elvetiei in Republica Moldova, citata de IPN. continuă pe Adevărul

NATO, mesaj catre fortele politice de la Chisinau: Ramanem angajati pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Moldova

NATO urmareste cu ingrijorare criza politica din Republica Moldova si face apel la toate fortele politice de peste Prut sa dea dovada de calm si retinere, si sa-si solutioneze divergentele prin dialog,.

REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic.

Criza politica de la Chisinau: Dodon anunta trei scenarii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, are trei scenarii pentru criza politica de la Chisinau si face apel catre toate institutiile de stat, primarii, consilii raionale, sindicate, organizatii, sa isi declare sustinerea pentru noul guvern condus de Maia Sandu.

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )