Libnet.ro
UNICEF

12:30

Elvetia nu va ridica restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari la 1 ianuarie 2014

Hotnews Hotnews,
 Elvetia nu va ridica restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari la 1 ianuarie 2014

Libera circulatie a fortei de munca provenite din Romania si Bulgaria nu va intra in vigoare in Elvetia la 1 ianuarie 2014, contrar situatiei din statele membre ale Uniunii Europene, informeaza vineri ziarul local Le Nouvelliste, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Elvetia nu va ridica restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari la 1 ianuarie 2014

Elvetia nu va ridica restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari la 1 ianuarie 2014, contrar situatiei din statele membre ale Uniunii Europene, informeaza, vineri, ziarul local Le Nouvelliste, citat de.

Elvetia nu va ridica restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari la 1 ianuarie

Libera circulatie a fortei de munca provenite din Romania si Bulgaria nu va intra in vigoare in Elvetia la 1 ianuarie 2014, contrar situatiei din statele membre ale Uniunii Europene, informeaza vineri ziarul local Le Nouvelliste, citat de Agerpres.

Elvetia ramane inchisa pentru lucratorii romani si bulgari.

Libera circulatie a fortei de munca provenite din Romania si Bulgaria nu va intra in vigoare in Elvetia la 1 ianuarie 2014, contrar situatiei din statele membre ale Uniunii Europene, informeaza vineri ziarul local Le Nouvelliste, conform Agerpres. Restrictii privind permisul de sedere in Elvetia, care nu este membra a UE, sunt posibile pana in 2016, iar clauza de salvgardare poate fi activata pana in 2019. Aceste masuri au fost adoptate in 2009 prin vot popular. Croatia, care a aderat la UE .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )