Libnet.ro
UNICEF

09:45

eMAG anunta un card special impreuna cu Raiffeisen

Playtech Playtech,
eMAG anunta un card special impreuna cu Raiffeisen

EMAG si Raiffeisen Bank au anuntat un card de cumparaturi Mastercard. Firesc, poti sa strangi puncte de loialitate, dar nu asta e cea mai importanta caracteristica. Cu aproape o luna inainte de Black Friday 2017, eMAG anunta un card, lansat in parteneriat cu Raiffeisen, care iti permite sa faci cumparaturi cu mai multe beneficii. Prin []. continuă pe Playtech

Raiffeisen Bank anunta ca sistemul de carduri si call center-ul nu au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Sistemul de carduri, call centerul, internet banking-ul si site-ul bancii Raiffeisen Bank nu au functionat sambata dimineata, incepand cu ora 5:30, din cauza unei pene de curent, a anuntat sambata banca, potrivit News. ro.

De ce nu au functionat serviciile Raiffeisen Bank in Romania

Clienti Raiffeisen Bank din Romania au avut parte de cea mai proasta zi de weekend. Pe 21 octombrie, pana la orele pranzului, nu au functionat site-ul, serviciul call-center sau plata cu cardul. in urma cu aproape un an, ING Bank a avut probleme care au afectat aproape toti clientii. Nu au functionat, in special, aplicatia, [].

Toate sistemele Raiffeisen Bank au fost blocate sambata dimineata din cauza unei pene majore de curent in Capitala

Plata cu cardul si folosirea ATM-urilor bancii au fost operatiuni imposibile sambata dimineata pana la ora 9,00, din cauza unei pene de curent care a afectat toate sistemele Raiffeisen Bank.

Probleme pentru clientii Raiffeisen Bank in aceasta dimineata. Nu si-au putut folosi cardurile

Clientii Raiffeisen au avut probleme sambata dimineata in a-si folosi cardurile bancare, atat la ATM-uri, cat si prin serviciile de online banking. intre timp, tranzactiile cu card,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )