Libnet.ro
UNICEF

06:00

eMAG are abonamente Digi Mobil: cum s-au vandut de Black Friday

Playtech Playtech,
eMAG are abonamente Digi Mobil: cum s-au vandut de Black Friday

EMAG a promis doua milioane de produse la pret redus de Black Friday si in acest pachet erau si abonamente Digi Mobil, pe langa alte surprize. eMAG si-a dezvoltat un obiceri din a avea produse surpriza in fiecare an. Acum, a continuat moda cu lingouri de aur si monede, a adaugat vacante de vara pe []. continuă pe Playtech

Black Friday cu oferta pentru Digi Mobil: cum platesti mai putin pentru abonament

EMAG Black Friday 2017 vine cu o oferta si la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailer-ul eMAG. Iata ce primesti. Black Friday a devenit imens, daca nu era deja evident. eMAG a anuntat ca anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregatit reduceri de cateva zeci de milioane de [].

Black Friday 2017 hote. eMAG are reduceri ce-ti taie respiratia

Black Friday 2017 hote. Ziua cea mare a reducerilor este aproape, iar eMAG are reduceri uriase la o multime de electrocasnice necesare in bucatarie.

Produsele de lux, miza Fashion Days si eMAG de Black Friday

Reprezentantii Fashion Days sustin ca anul acesta au organizat cea mai mare campanie de Black Friday de pana acum. 1 milion de produse se afla in stoc, iar printre noutati se numara branduri de lux, de la posete Prada, la diamante si accesorii de lux. De asemenea, eMag va include in oferta de anul acesta aur, masini, motociclete, bijuterii, bilete de avion si la evenimente, abonamente Digi Mobil, servicii medicale si, in premiera, antichitati.

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG are reduceri de vis

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG a dat startul marilor reduceri la aparate frigorifice. De 17 noiembrie, emag. ro are reduceri la combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, frigidere side by side sau frigidere de tip mini-bar.

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri fabuloase

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri foarte mari la televizoare de toate felurile. Cei care au asteptat ziua cea mare a reducerilor de la emag. ro au acum ocazia de a alege dintr-o multime de oferte tentante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )