Libnet.ro
UNICEF

23:30

eMAG a dat cu nucleara in preturi: pomana chiar acum pe site. Se goleste depozitul

Playtech Playtech,
eMAG a dat cu nucleara in preturi: pomana chiar acum pe site. Se goleste depozitul

EMAG a inceput evenimentul de Black Friday la 7. 37 pe 13 noiembrie. Multe dintre reducerile anuntate pe 12 noiembrie s-au epuizat rapid. Pe site-ul eMAG, inainte de inceperea Black Friday,. continuă pe Playtech

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Iohannis l-a chemat de urgenta pe premierul Orban. Ce se decide chiar acum

Iohannis l-a chemat de urgenta pe premierul Orban. Sedinta a fost convocata la orele 15:00, iar in cadrul acesteia se va discuta masurile adoptate pana in prezent, dar si cele preconizate pentru prelungirea starii de alerta. Sedinta la Cotrocei pe tema coronavirusului. Pe cine a convocat Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a convocat de .

S-a spart conducta la eMAG fix inainte de Black Friday: reduceri surpriza chiar acum

EMAG va avea Black Friday pe 13 noiembrie, dar ca sa nu te enervezi ca nu prinzi nimic poti cumpara de acum la pret mai mic. Ce are eMAG aparte pe site e categoria de resigilate, unde gasesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )