Libnet.ro
UNICEF

12:15

eMAG dezvaluie cum poti prinde reducerile de Black Friday

Playtech Playtech,
eMAG dezvaluie cum poti prinde reducerile de Black Friday

EMAG incepe campania de Black Friday pe 15 noiembrie, dimineata. Pana atunci, te invata cum sa te pregatesti ca sa prinzi ce ai nevoie. Asa ca uite, pas cu pas, cum poti incerca sa. continuă pe Playtech

Problema pe care n-o poti ignora de Black Friday oricat de mult ai vrea

Black Friday e un eveniment de shopping care a ajuns sa se intinda pe mai bine de cateva saptamani. Si oricat de mult ai vrea sa profiti de reduceri, mai sunt si probleme ca cea de.

eMAG dezvaluie cele mai ciudate reduceri de Black Friday: ? Starbucks?

In urma cu opt ani, Black Friday la eMAG s-a axat pe electronice. Sigur, nu lipsesc nici in 2019, dar acum alte categorii sunt de interes mai mare. Si le-am adunat pe toate aici, de la Starbucks.

eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

EMAG reduceri laptopuri Black Friday. Magazinul online emag. ro va avea oferte excelente in cadrul campaniei Black Friday la laptopuri de la diferite branduri.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Black Friday la eMAG: produsul surpriza cu reducere de 45.000 euro

EMAG a dezvaluit primele produse de Black Friday. Si, in 2019, se duce catre ziua aceea cu o reducere imensa: 45. 000 de euro. Asta la pachet cu toate miile de produse pe care le va avea. eMAG.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Cu asa oferte la eMAG, nici nu mai tii cont ca urmeaza Black Friday

EMAG s-a laudat cu o multime de surprize de Black Friday. Cum ar fi sa iei doua cafele Starbucks la pret de una? Dar un pentru care nu ai bani? Din fericire, sunt si produse pe care ti.

TAROM copiaza eMAG si face Black Friday cu bilete ieftine. Unde poti sa ajungi?

TAROM crede ca vrei ceva bilete ieftine de Black Friday, asa ca are oferte. Cam cum baga eMAG bilete mai ieftine in parteneriat cu Blue Air, semn ca TAROM poate nu functioneaza mereu cum.

Ofertele eMAG de care sa profiti chiar si inainte de Black Friday

Cu doar cateva zile inainte de Black Friday, merita trecute in revista cateva oferte eMAG de care sa tii cont. Poti urmari aceste produse si pe 15 noiembrie, posibil sa mai scada.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )