Libnet.ro
UNICEF

16:30

eMAG: reduceri care iti fac weekendul mai bun

Playtech Playtech,
eMAG: reduceri care iti fac weekendul mai bun

EMAG are inca reduceri la o multime de produse. Cum Craciunul e la aproape o saptamana distanta, poate ca aceste recomandari te vor ajuta sa faci un cadou frumos. inca de la Black Friday, eMAG a avut mai multe campanii cu reduceri. Cele mai noi sunt dedicate Craciunului si poarta numele eMAGIA Sarbatorilor. Cele mai []. continuă pe Playtech

eMAG reduceri cuptoare si plite. TOP 6 produse mai ieftine si cu 730 de lei

EMAG reduceri cuptoare si plite. Magazinul online emag. ro desfasoara o mare campanie de reduceri la cuptoare si plite incorporabile.

eMAG: Reduceri la laptopuri ultraportabile pe care sa le iei oriunde

EMAG continua campania de reduceri, iar astazi ai la dispozitie cateva oferte bune la laptopuri ultraportabile, usoare si performante. Laptopurile ultraportabile sunt din ce in ce mai populare, deoarece iti ofera performante ridicate fara sa ai de-a face cu dispozitive grele. Unul dintre modelele recomandate este laptopul ASUS S406UA-BM029T, care iti pune la dispozitie un [].

eMAG reduceri televizoare. Pret-soc pentru un 4K Ultra HD: 1.299 de lei

EMAG reduceri televizoare. Magazinul emag. ro are reduceri foarte mari la televizoare de la numeroase branduri.

Negocieri dure la Ford Craiova. Angajatilor li se cere sa sacrifice prezentul pentru un viitor mai bun, care include si un al doilea model

Negocierile dintre Sindicatul Ford Automobile Craiova si compania Ford au ajuns sa fie extrem de dure, angajatii fiind pusi sa aleaga intre prezent si un viitor mai bun, care include si un al doilea model, cu nume de cod BX 726, reiese dintr-un document intern al Ford, scurs in presa si semnat de John Oldham, presedinte Ford Romania si director al fabricii de la Craiova. Contextul acestor negocieri este total nefavorabil angajatilor, data fiind modificarea Codului Fiscal de catre Guvern, care pune orice angajator intr-o pozitie de forta fata de angajatii sai.

Reteta spectaculoasa cu care va veti da pe spate musafirii de sarbatori. Cum faci cel mai bun purcelus de lapte la cuptor

Un preparat delicios si spectaculos poate face senzatie pe masa de Craciun sau de Revelion. Este vorba despre purcel de lapte. Iata cum se prepara cel mai bun purcelus de lapte la cuptor: Pasul 1:.

Ce spun criticii despre Star Wars: The Last Jedi: Cel mai bun film al francizei

Star Wars: Ultimul Jedi, episodul opt al celebrei francize cinematografice, care a avut premiera mondiala pe 9 decembrie in Los Angeles, este considerat de critici cel mai bun film al serieii.

Utile:Somnul odihnitor reduce obezitatea. Ce boli riscam daca nu dormim suficient sau nu dormim bine;Mananci sorici? Iata cat de periculos este pentru sanatate;Cel mai bun remediu natural pentru sforait

Tratamentul cu ulei de rozmarin combate caderea parului. Problema alopeciei pana nu demult considerata ca fiind specific masculina, din cauza a mai multor factori printre care si stresul afecteaza si partea feminina. Cel mai bun remediu natural pentru sforait. Sforaitul nu este un simptom al unei probleme serioase, dar el poate afecta calitatea somnului, iar acum exista mai multe remedii naturale.

Cum se face toba de casa. Care sunt ingredientele care ii dau cel mai bun gust

Luna decembrie e sezonul in care se taie porcul in mod traditional si se pregateste dupa retetele vechi, transmise din generatie in generatie.

Doliu in lumea fotbalului. A murit fotbalistul care a facut cel mai dur fault de la Cupa Mondiala

Benjamin Massing s-a stins din viata la varsta de 55 de ani. El era cunoscut drept jucatorul care a facut cel mai dur fault de la un campionat mondial. Acesta a murit la Edea, Camerun. Benjamin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )