Libnet.ro
UNICEF

14:30

eMAG reduceri. 3 cuptoare si aragazuri perfecte pentru Postul Pastelui, reduse si cu 50%

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 cuptoare si aragazuri perfecte pentru Postul Pastelui, reduse si cu 50%

EMAG reduceri cuptoare si aragazuri. Postul Pastelui a inceput in data de 6 martie, asa ca daca vreti sa gatiti preparate de post delicioase aveti cu siguranta nevoie de un cuptor sau de un aragaz performant. continuă pe Antena3

Postul Pastelui 2019. A inceput cel mai greu si cel mai lung post din an

Postul Pastelui 2019. A inceput Postul Pastelui 2019! Pentru credinciosii ortodocsi a inceput Postul Pastelui care va tine 40 de zile, pana pe 28 aprilie. Postul Pastelui 2019. in aceasta.

Rugaciunea care trebuie spusa zilnic in Postul Pastelui

Postul Pastelui reprezinta o perioada de 40 de zile de pregatire spirituala pentru Sarbatoarea invierii Mantuitorului. Preotii spun ca, in primul rand, este vorba despre mai.

POSTUL PASTELUI 2019: Traditii, obiceiuri si superstitii. Ce sa nu faci in Postul Mare

Postul Pastelui a inceput luni si va tine 40 de zile. Este cel mai lung post din an, iar crestinii trebuie sa respecte cu sfintenie regulile bisericii. Romanii trebuie sa renunte la mancarurile ce contin.

incepe postul Pastelui, cea mai grea perioada pentru credinciosi. Ce restrictii trebuie respectate timp de 47 de zile

Conform calendarului bisericesc, Postul Mare incepe pe 11 martie si se termina pe 27 aprilie. Postul Pastelui are loc inaintea invierii Mantuitorului Iisus Hristos si este cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante. Oamenii mai numesc acest post si Postul Mare.

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, sub 1.700 de lei

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag. ro are reduceri in aceasta perioada la numeroase televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

eMAG reduceri. 3 telefoane grozave sub 520 de lei

EMAG reduceri telefoane. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la telefoane de la diferite branduri.

Episcopul Husilor, apel la credinciosi in Postul Pastelui. Oamenii, rugati sa renunte la Facebook si televizor

Episcopul Husilor indeamna credinciosii sa inchida televizoarele si sa uite de retelele de socializare in Postul Pastelui. Bine ar fi ca in aceasta prima saptamana, de intensa rugaciune,.

Profetii APOCALIPTICE in POSTUL PASTELUI! Un CUTREMUR MAJOR se va produce

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiuvine cu noi profetii devastatoare! Suptanumita Baba Vanga din Carpati, aceasta prevesteste un cutremur de proportii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3445 seconds )