Libnet.ro
UNICEF

18:45

eMAG reduceri la electronice si electrocasnice. TOP cele mai atractive oferte

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri la electronice si electrocasnice. TOP cele mai atractive oferte

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG electrocasnice. TOP cele mai bune oferte la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite.

eMAG reduceri uriase la laptopuri. TOP 10 produse si cu 30% mai ieftine

EMAG a dat startul campaniei de reduceri eMAG IT Mobile Days, care vine cu reduceri foarte bune la telefoane mobile, tablete, laptopuri si numeroase accesorii pentru electronice.

eMAG reduceri de exceptie la telefoane. TOP 10 mobile si cu 41% mai ieftine

EMAG a dat startul unei mari campanii de reduceri eMAG la telefoane mobile. In cadrul campaniei eMAG IT Mobile Days, magazinul online are oferte avantajoase la numeroase telefoane mobile de la diferite branduri.

Tara noastra, in topul tarilor cu cele mai multe servere de comanda destinate atacurilor la serverele companiilor

Romania a intrat in Top 10 al tarilor cu cele mai multe servere de comanda si control pentru atacuri informatice de tip Distributed Denial of Service DDoS), ocupand la ora actuala locul 6, reiese dintr-un raport realizat de expertii Kaspersky Lab, dat vineri publicitatii.

Peste 22.100 de locuri de munca la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova si Arad

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, urmat de judetele Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Un public educat este un public care va sti sa ia cele mai bune decizii pentru el! (P)

Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, a participat luni, 15 mai, la evenimentul Banii Tai Expo, un targ de servicii financiare si educatie, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB). in cadrul evenimentului a fost prezentata si o expozitie de fotografie, ce cuprinde si imagini din ARHIVA FOTOGRAFICA AGERPRES. De asemenea, la evenimentul organizat de BVB, a rulat si clipul de prezentare a Arhivei Agentiei Nationale de Presa. Filmul acesta reprezinta, de fapt, unul dintre atuurile cele mai importante ale AGERPRES, in speta ARHIVA FOTOGRAFICA. Noua milioane de fotografii exista in arhiva noastra, o parte dintre ele sunt digitalizate, o mica-mica parte le-ati vazut in acest clip, si semnifica, de fapt, ideea ca noi am fost acolo. De 128 de ani, pe care i-am implinit anul acesta, deci din 1889, AGERPRES a fost alaturi de Romania si si-a indeplinit scopul de a informa corect si de a pastra, dupa cum se vede, pentru istorie si pentru viitor, memoriile, a afirmat Alexandru Giboi.

Care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire, dezvaluite de o femeie care s-a vazut cu peste 50 de barbati intr-un singur an

O tanara din Marea Britanie a iesit in oras cu peste 50 de barbati pentru a afla care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire. in urma experimentului, a realizat o lista a lucrurilor care pot lasa o impresie gresita persoanei de sex opus.

Romania are energie ieftina ca pret, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare

Romanii au unele dintre cele mai reduse facturi la electricitate din statele membre ale Uniunii Europene, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare a populatiei, se arata intr-un.

Olanda, Cipru, Lituania, Romania si Irlanda - cele mai semnificative scaderi ale preturilor energiei electrice

Cele mai semnificative scaderi ale preturilor in moneda locala la energia electrica destinata populatiei s-au inregistrat in Olanda, Cipru, Lituania, Romania si Irlanda, in perioada cuprinsa in a doua jumatate a lui 2015 si a doua jumatate a lui 2016, arata un studiu publicat, ieri, luni de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres.

Ce audiente fac posturile de radio: Digi FM, crestere spectaculoasa;Virgin Radiopierde ascultatori. Care sunt cele mai ascultate frecvente

Valul de primavara al audientelor radio arata caDigi FM a reusit performanta de a-si dubla numarul de ascultatori in Bucuresti. Cele mai ascultate posturi raman insa Kiss FM si Radio ZU, in timp ce transformarea Radio 21 in Virgin Radio a determinat o scadere a audientelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )