Libnet.ro
UNICEF

00:07

eMAG reduceri telefoane. Cele mai bune 3 oferte de azi

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri telefoane. Cele mai bune 3 oferte de azi

EMAG reduceri telefoane. Sfarsitul primaverii este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducer. continuă pe Antena3

Cele 5 carti pe care Bill Gates le recomanda pentru aceasta vara: Este una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este cunoscut pentru faptul ca isi face timp sa citeasca cel putin 50 de carti pe an. Miliardarul american a compus o lista cu cele mai bune cinci carti pe care le-a citit in ultima vreme, pe care le recomanda ca lectura de vacanta in aceasta vara celor care ii citesc blogul.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

eMAG reduceri. 3 frigidere mai ieftine si cu 41%

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la frigidere.

Aplicatia care te ajuta sa dormi mai bine si o solutie de e interpretare online a radiografiilor printre cele mai bune proiecte IT de la Innovation Labs 2018

Innovation Labs 2018, programul de mentorat si dezvoltare pentru tinerii pasionati de tehnologii creative si antreprenoriat, si-a desemnat castigatorii in cadrul evenimentului Demo Day. Appsulate, ClarK, XVision si WakeZ sunt echipele care au convins juriul si publicul cu produsele lor si au fost desemnate cele mai bune proiecte IT inscrise in competitie. Iata ce vor sa aduca in piata aceste proiecte.

Utile:Depresia barbatilor poate afecta negativ fertilitatea cuplurilor; 7 surse de carbohidrati buni. De ce trebuie sa i includem n alimentatie; Cum sa ai unghii frumoase si tari. Cele mai bune trucuri de ngrijire

Oncolog: Acesti pacienti sunt doar bombe cu ceas pentru acest tip de cancer, a carui raspandire este alarmanta. Oncologul Robert A. Wolff, care a tratat cancerul pancreatic timp de. De ce se leneveste bila?Dischinezia biliara reprezinta alterarea mecanismului de eliminare a bilei. Probabilitatea de aparitie a dischineziei biliare este mai mare la.

eMAG: reduceri la telefoane bune de Stock Busters

Campania Stock Busters de la eMAG continua, iar astazi poti sa gasesti reduceri importante la telefoane bune de la diversi producatori. Toate telefoanele disponibile din oferta Stock Busters sunt AICI, iar mai jos ai trei recomandari. ASUS ZenFone 5 are toate sansele sa fie modelul maturizarii pentru companie si vine cu cateva functii importante, bazate [].

RUSALIII 2018. Cele mai bune idei de vacante pentru Rusalii. Unde merita sa mergi

RUSALIII 2018 Majoritatea romanilor aleg, de Rusalii, destinatii din Romania, in special statiuni de pe litoral, dar si pensiuni rurale din diverse regiuni sau statiuni montane, a precizat pentru AGERPRES, Traian.

eMAG reduceri. 4 televizoare bune cu preturi de la 550 de lei

EMAG reduceri televizoare Stock Busters. Magazinul online emag. ro are reduceri foarte bune la televizoare in aceste zile.

Orban: Motiunea de cenzura, depusa cnd estimarile vor arata ca are cele mai mari sanse sa reuseasca

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a reiterat, vineri seara, in judetul Alba, ca motiunea de cenzura impotriva guvernului va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cele mai mari sanse sa treaca, pana atunci urmand sa se poarte negocieri inclusiv cu anumiti social-democrati, conform Agerpres.

Romnia urca un loc n clasamentul competitivitatii, pna pe pozitia 49 din 63 de economii analizate. Primele cinci economii cele mai competitive din lume sunt: SUA, Hong Kong, Singapore, Olanda si Elvetia

Romania a urcat un loc in clasamentul global al competitivitatii, urcand pe pozitia 49, potrivit calculelor elvetienilor de la International Institute for Management Development IMD) Lausanne. Primele cinci economii cele mai competitive din lume raman aceleasi ca in anul precedent, dar ordinea lor se schimba usor. Statele Unite revin pe primul loc de pe locul al patrulea), urmate fiind de Hong Kong, Singapore, Olanda si Elvetia. Hong Kong scade un loc, iar Singapore isi mentine pozitia a treia. De notat ca revenirea SUA in top se datoreaza puternicei sale performante economice si infrastructurii. Hong Kong are o abordare oarecum diferita, punand accentul pe cresterea eficientei guvernului si a businessului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )