Libnet.ro
UNICEF

14:30

eMAG a vandut produse de peste 12 milioane euro de Black Friday. Ora inceperii campaniei a fost secret chiar si in interiorul companiei

Hotnews Hotnews,
eMAG a vandut produse de peste 12 milioane euro de Black Friday. Ora inceperii campaniei a fost secret chiar si in interiorul companiei

EMAG a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday, ceea ce inseamna aproape media unei intregi luni, iar retailer-ul a ales sa inceapa campania la ora 8. 00 pentru a nu repeta experienta de anul trecut cand foarte multi au constatat ca stocurile erau epuizate dimineata cand au intrat pe site, a spus pentru HotNews, Iulian Stanciu, director general al companiei. El mai spune ca cele 120. 000 de produse comandate vor fi livrate in maxim sase zile. continuă pe Hotnews

Fost ofiter SIE, suspectat de evaziune fiscala de 12 milioane euro

Un fost ofiter SIE este suspectat de implicare intr-o evaziune fiscala de 12 milioane de euro. Este vorba despre Constantin Dumitru, fost sef al structurii de informatii din cadrul Agentiei Nationale de.

Flanco estimeaza vanzari de peste 45 milioane lei in trei zile de Black Friday

Flanco, cel mai dinamic lan and t de retail electro-IT, organizeaza pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday, in perioada 23-25 noiembrie, compania pregatind reduceri substantiale pentru cele mai cautate produse si a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanti de vanzari si personal specializat, pentru a face fata traficului intens din cele 3 zile de shopping, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Orange Romania a incheiat un parteneriat cu Deezer pentru acces nelimitat timp de 6 luni la peste 20 milioane de melodii

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a anuntat miercuri incheierea unui parteneriat cu Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, prin care permite abonatilor acces nelimitat pe mobil la un catalog de peste 20 de milioane de melodii pentru o perioada de 6 luni. Facilitatea este disponibila doar pentru cine are un abonament Pantera cel mai ieftin costa 23 euro pe luna) si isi reinnoieste contractul pe 2 ani sau pentru cine opteaza sa isi faca un astfel de abonament pe o perioada de 2 ani. Parteneriatul vine in contextul in care Vodafone, al doilea mare operator mobil local, a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, serviciu care ofera acces la peste 16 milioane de melodii oficiale.

Exclusiv Cazul Oltchim: Cum au fost ipotecate instalatii de 42 milioane de euro pentru o datorie de 7 milioane euro catre un furnizor

Combinatul Oltchim ar putea oricand sa ramana fara o mare parte din instalatiile de pe platforma petrochimica de la Pitesti. De ce? Cu doar doua luni inainte de a-si da demisia din functia de director general al Oltchim, Constantin Roibu a semnat doua contracte pentru ipotecarea unor echipamente si instalatii cu o valoare de inventar de circa 42 de milioane de euro, in contul unei datorii de 10 milioane de euro catre un furnizor de materii prime, Polchem Societe Anonyme. Aceasta in conditiile in care o decizie a Consiliului de Administratie din 30 mai permitea ipotecarea unor echipamente de 15 milioane euro. Intre timp, datoria a scazut la 7 milioane de euro, fiind facute plati de 3 milioane euro in perioada iunie-august, insa ipoteca a ramas aceeasi, iar furnizorul are dreptul sa treaca la executare silita oricand doreste. Vezi in text cum au fost incheiate contractele de ipoteca, dar si ce spune Constantin Roibu despre aceasta afacere.

BCR Leasing vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproape 9 milioane euro

BCR Leasing intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 40,64 milioane lei 8,97 milioane euro), la aproape 90,8 milioane lei 20 milioane euro) prin emiterea de noi titluri oferite spre subscriere actionarilor, operatiunea urmand sa fie discutata intr-o AGA la 24 decembrie.

Tony Ray a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube cu hit-ul internationl Chica Loca

Talentatul compozitor Tony Ray, producatorul unor hituri ca Gheisha sau Habibi, sparge din nou granitele tarii. Chica Loca in colaborare cu Gianna este cel mai recent single al sau si a prins foarte bine in Israel, Bulgaria, Serbia, Turcia si Spania. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, iar publicul [.

O firma brasoveana a investit peste 13 milioane de euro in cel mai mare parc solar din Romania

Compania brasoveana RaRa Parc a anuntat ca va pune in functiune la Isaccea in cursul saptamanii viitoare cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW.

AFI a incasat la noua luni 19,1 milioane euro din inchirierea AFI Cotroceni

AFI Europe a incasat in primele noua luni 19,1 milioane de euro din inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, in crestere cu peste 10% fata de perioada similara a anului trecut, mall-ul fiind evaluat la 365 de milioane de euro la finele lunii septembrie.

AFI a incasat la noua luni 19,1 milioane euro din inchirierea AFI Cotroceni

AFI Europe a incasat in primele noua luni 19,1 milioane de euro din inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, in crestere cu peste 10% fata de perioada similara a anului trecut, mall-ul fiind evaluat la 365 de milioane de euro la finele lunii septembrie.

Guvernul roman va acorda companiei Pirelli un sprijin de 35 de milioane de euro. Italienii vor investi in Romania 105 milioane euro

Guvernul roman va acorda companiei Pirelli un ajutor in valoare de 35 de milioane de euro, bani destinati pentru cresterea productiei fabricii de anvelope de la Slatina. Potrivit planului de investitii Pirelli,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )