Libnet.ro
UNICEF

09:15

Emanuel Gyenes continua cursa spre victorie in raliul Dakar: Romanul si-a marit avansul in fruntea clasamentului (FOTO)

B1 B1,
Emanuel Gyenes continua cursa spre victorie in raliul Dakar: Romanul si-a marit avansul in fruntea clasamentului (FOTO)

Motociclistul roman Emanuel Gyenes domina categoric clasamentul la categoria Malle Moto, cea a concurentilor care nu beneficieaza de asistenta tehnica. Acesta a terminat etapa a sasea pe locul doi, dar si-a. continuă pe B1

Raliul Dakar - Moto: Ricky Brabec, invingator in etapa a sasea; Emanuel Gyenes, locul 34

Pilotul american Ricky Brabec Honda) a castigat, vineri, etapa a sasea a Raliului Dakar 2020 la sectiunea moto, desfasurata intre Hail si Riyadh, distantandu-se in fruntea clasamentului general. Romanul Emanuel Gyenes a incheiat pe locul 34 si se mentine lider la categoria Original by Motul fara asistenta tehnica).

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, locul 43 in etapa a cincea; Romanul ramane lider la Original by Motul

Emanuel Gyenes a incheiat pe locul 43 la clasa moto a Raliului Dakar, joi, in etapa a cincea, desfasurata pe o distanta de 563 km, din care 353 km proba speciala, intre Al-Ula si Hail Arabia Saudita). Romanul se mentine lider la categoria Original by Motul.

Raliul Dakar - Moto: Gyenes, locul 38 in etapa a patra; Romanul este lider la categoria Original by Motul

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 38 la clasa moto, miercuri, in etapa a patra a Raliului Dakar 2020, competitie care se desfasoara in Arabia Saudita. La Original by Motul, categorie care ii include pe competitorii care concureaza fara asistenta, Gyenes este lider.

Raliul Dakar - Auto: Carlos Sainz, noul lider dupa ce s-a impus in etapa a treia

Pilotul spaniol Carlos Sainz Mini) a devenit noul lider al Raliului Dakar 2020 la clasa auto, dupa ce a castigat marti etapa a 3-a, desfasurata in circuit la Neom Arabia Saudita), pe 426 km cronometrati, cu timpul de 3h48min01sec, relateaza EFE.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )