Libnet.ro
UNICEF

10:30

Emi Pian mergea la jocurile de barbut doar pentru a imprumuta bani cu camata. Cat de multi bani strangea din ilegalitati si cum devenise protejatul politiei

Adevărul Adevărul,
Emi Pian mergea la jocurile de barbut doar pentru a imprumuta bani cu camata. Cat de multi bani strangea din ilegalitati si cum devenise protejatul politiei

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare inainte de termen, anul trecut in septembrie. Daca nu ar fi fost eliberat conditionat potrivit recursului compensatoriu, interlopul ar fi trebuit sa mai stea dupa gratii pana in ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat, de fapt, la partida de barbut: M-a taiat. Ia si omoara-l!

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a injunghiat mortal este acum internat in spital, in stare grava, dupa ce a fost atacat cu un topor.

Barbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica pasii de la barbut la crima FOTO

Politistii de la Serviciul Omoruri il audiaza, vineri, pe Richard Emanuel Gheorghe cel care l-a ucis pe liderul Clanului Duduianu, Emi Pian dupa ce principalul suspect a trecut printr-o operatie la Spitalul Elias din Capitala, iar acum este capabil din punct de vedere medical sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, au declarat pentru Adevarul surse apropiate anchetei.

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din .

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

Te trec fiorii! Ce mesaj ii transmisese Emi Pian ucigasului sau, cu putin timp inainte de tragedie: Mi-e dor de tine...

Ies la iveala noi detalii socante in cazul mortii fulgeratoare a celebrului interlop Emi Pian. Se pare ca cel care l-a ucis dupa o incaierare care a avut loc in timpul unei partide de barbut ii era prieten apropiat. Mai mult decat ata, liderului clanului Duduianu il considera frate. Cu ceva timp in urma, Emi Pian ii transmise lui Napy un mesaj emotionant.

Legatura nebanuita dintre Jador si Emi Pian. Ce il leaga pe manelist de celebrul interlop

Noi amanunte ies la iveala despre viata lu Emi Pian, interopul care a decedat dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut, in noaptea de luni spre marti, in Bucuresti. Acesta este prieten cu multi manelisti care veneau si intretineau atomsfera la petrecerile organizate de clan, iar printre acestie se afla si Jador.

Trambulina pentru un interlop marunt: cine este barbugiul fara cazier care l-a ucis pe seful clanului Duduianu, Emi Pian

Liderul Clanului Duduianu Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis mortal de un tanar barbugiu fara cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Adevarul ca autorul crimei este un tanar de 26 de ani, fara antecedente penale, care a comis fapta in urma unui conflict iscat in timpul unei partide de barbut.

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Dezvaluiri exclusive despre uciderea interlopului Emi Pian. Ce s-a intamplat in noaptea crimei

Suspectul principal in cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitala. Este vorba despre un tanar din clanul Rinu, care a fost si el ranit in altercatie. A fost adus la politie cu mana in gips si nu a negat crima, insa spune ca doar s-a aparat. Surse din ancheta spun ca barbatul va fi retinut astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )