Libnet.ro
UNICEF

09:15

Emi Pian s-a judecat pana inainte sa moara. Cati bani a castigat la tribunal

Playtech Playtech,
Emi Pian s-a judecat pana inainte sa moara. Cati bani a castigat la tribunal

De la momentul anuntului decesului fostului interlop Emi Pian, au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii despre trecutul acestuia, conflictele avute cu alti interlopi, dar si despre procesele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind cel mai recent proces castigat de interlop. Proces deschis in urma . continuă pe Playtech

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din .

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Te trec fiorii! Ce mesaj ii transmisese Emi Pian ucigasului sau, cu putin timp inainte de tragedie: Mi-e dor de tine...

Ies la iveala noi detalii socante in cazul mortii fulgeratoare a celebrului interlop Emi Pian. Se pare ca cel care l-a ucis dupa o incaierare care a avut loc in timpul unei partide de barbut ii era prieten apropiat. Mai mult decat ata, liderului clanului Duduianu il considera frate. Cu ceva timp in urma, Emi Pian ii transmise lui Napy un mesaj emotionant.

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Ce se intampla vineri dimineata la casa lui Emi Pian. Cand va fi inmormantat interlopul

De marti, 4 august, vila lui Emi Pian este impanzita de lume dar si de forte de ordine, care mai nou le distribuie celor care vin la priveghiul fostului sef al clanului Duduienilor; masti de protectie si ii indeamna la repsectrea normelor de distantare sociala. Furnicar in Rahova la priveghiul lui Emi Pian Conform traditiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )