Libnet.ro
UNICEF

12:00

Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

B1 B1,
Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

Emil Boc este de parere ca o fuziune prin absorbtie intre PDL si PNL nu ar fi cea mai buna solutie. Acesta spune ca este de preferat fuziunea prin comasare, care ar da posibilitatea si altor formatiuni sa. continuă pe B1

Emil Boc: Klaus Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL si porneste cu prima sansa in alegerile prezidentiale

Presedintele interimar alPNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL, a declarat, miercuri, fostul premier Emil Boc, precizand ca acesta porneste in cursa pentru prezidentiale cu prima.

Boc: Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL care il va invinge pe Ponta la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc spune ca presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL la prezidentiale si ca acesta porneste cu prima sansa in alegeri, el precizand ca il.

intalnire ferita de ochii presei intre liderii PNL si PDL

Intalnire ferita de ochii presei intre liderii PNL si PDL, informeaza B1 TV. Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, si presedintele PDL, Vasile Blaga, au discutat la sediul PNL din Bulevardul Kiseleff,.

Dan Diaconescu: Astept oferte de la PDL, PNL si PMP. Facem alianta cu cei care accepta cele mai multe conditii

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca va continua negocierile cu partidele parlamentare, precizand ca asteapta oferte de la PDL, PNL si PMP. Liderii PSD au purtat miercuri noi.

VIDEO Boc: Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL la prezidentiale, il sustin si ii voi face campanie/ Predoiu: Daca Boc ar fi castigat competitia interna din PDL, l-as fi sustinut pe el, nu pe altcineva

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri ca presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL la prezidentiale si ca acesta porneste cu prima sansa in alegeri, el precizand ca il sustine cu toata convingerea si ca ii va face campanie total, informeaza Mediafax. Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a raspuns afirmatii facut de Emil Boc, aratand ca, daca Boc ar fi fost desemnat prezidentiabilul PDL, el l-ar fi sustinut, nu pe altcineva.

Surse din PDL sustin ca dupa fuziunea PDL-PNL , partidul rezultat sa se numeasca PNL

Surse politice au afirmat ca democrat-liberalii ar putea accepta ca noul partid care ar rezulta din fuziunea PDL cu PNL sa se numeasca PNL, mentionand ca toata lumea ar dori cat mai repede fuziunea, dar piedicile sunt legate de vacanta judecatoresca.

Majoritate PDL-PNL-UDMR la Consiliul Judetean Cluj. Noul presedinte este un reprezentant al UDMR

Vakar Istvan UDMR), actual vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost ales marti sa preia atributiile presedintelui forului, relateaza Vocea Transilvaniei. Cu ocazia alegerilor s-a conturat o noua majoritate in CJ Cluj: PNL-PDL-UDMR, mai arata sursa citata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )