Libnet.ro
UNICEF

11:15

Emil Boc la inceperea anului scolar: Investitia in educatie este cea mai sigura investitie din lume intrucat este lipsita de grija falimentului!

Adevărul Adevărul,
Emil Boc la inceperea anului scolar: Investitia in educatie este cea mai sigura investitie din lume intrucat este lipsita de grija falimentului!

Primarul Emil Boc a sustinut in mesajul ocazionat de inceperea anului scolar ca 20% din impozitele si taxele locale sunt investite in educatie: infrastructura educationala, burse scolare, transport gratuit, echipamente educationale moderne. continuă pe Adevărul

Politistii rutieri spun ca vor actiona de luni cu efective sporite in Capitala, pentru evitarea blocajelor la inceperea anului scolar

Politistii Brigazii Rutiere vor actiona de luni cu efective sporite in zonele in care pot aparea blocaje, dar si in zonele adiacente unitatilor de invatamant, avand in vedere ca odata cu inceperea noului an scolar se vor inregistra valori ridicate de trafic in zona centrala, pe principalele artere si la intrarile in Bucuresti.

BOR se pregateste de iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Unde se vor face slujbe religioase si in ce conditii

La inceput de an scolar Patriarhia Romana aminteste, intr-un comunicat, de traditia savarsirii de slujbe religioase in unitatile de invatamant, traditie intrerupta doar in timpul regimului.

Politia ia masuri pentru evitarea blocajelor la inceperea anului scolar

Politistii Brigazii Rutiere vor actiona de luni cu efective sporite in zonele in care pot aparea blo.

Politia ia masuri pentru evitarea blocajelor la inceperea anului scolar

Politistii Brigazii Rutiere vor actiona de luni cu efective sporite in zonele in care pot aparea blo.

Vrancea: O scoala si trei gradinite, inaugurate la deschiderea anului scolar

O scoala si trei gradinite nou construite au fost inaugurate luni, odata cu inceperea anului scolar,.

STRUCTURA ANULUI SCOLAR 2019-2020. Modificari importante. Cum sunt impartite vacantele?

Luni, 9 septembrie 2019, incepe noul anul scolar 2019-2020. Structura anului scolar 2019-2020 a fost schimbata in luna februarie a anului curent. Ministrul Educatiei din acea.

Iohannis, atac la politicieni la deschiderea anului scolar:Unii politicieni se tem de scoala! Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la deschiderea anului scolar, ca unii politicieni se tem de scoala, iar in scoala, sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si, mai nou, destul de des, de exprimare si tot aici se resimte esecul politicilor publice din educatie, dar si lipsa de creativitate a acestora.

Florentin Pandele recidiveaza: s-a cocotat pe un scaun pentru a tine discursul de la deschiderea anului scolar

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, prezent la Scoala Gimnaziala numarul 3, pentru deschiderea anului scolar, a tinut discursul adresat elevilor si parintilor cocotat pe un scaun. in 2016, Florentin Pandele s-a urcat pe catedra pentru a se adresa elevilor si parintilor la deschiderea anului scolar.

Petre Daea, la deschiderea anului scolar: Aveti nevoie de ateliere moderne pentru a nu ramane in incultura tehnologica

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat luni la deschiderea anului scolar la Liceul Tehnologic Marin Grigore Nastase din Tartasesti, Dambovita. Aici, acesta a subliniat importanta unor ateliere moderne, astfel incat tinerii sa nu ramana in incultura tehnologica.

Tudor Chirila, mesaj pentru POLITICIENI, la inceputul anului scolar: Depolitizati educatia si incepeti sa construiti impreuna un nou sistem care sa puna cu adevarat in centrul sau elevul

Tudor Chirila a initiat un apel catre clasa politica, la inceputul anului scolar. Actorul cere depolitizarea educatiei si construirea unui un nou sistem care sa puna cu adevarat in centrul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )