Libnet.ro
UNICEF

09:15

Emil Constantinescu, elogiu pentru Tariceanu la congresul ALDE: Este printre putinii lideri din Romania cu viziune asupra lumii

Hotnews Hotnews,
 Emil Constantinescu, elogiu pentru Tariceanu la congresul ALDE: Este printre putinii lideri din Romania cu viziune asupra lumii

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, i-a adus un elogiu sambata lui Calin Popescu Tariceanu in cadrul congresului ALDE, spunand despre acesta ca este un lider adevarat si ca s-a aflat de fiecare data de partea buna a istoriei in cadrul PNL, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Este printre putinii lideri din Romania cu viziune asupra lumii

ACTUALIZARE 12:12 Kelemen Hunor, la Congresul ALDE: Cand exista derapaje, avem obligatia de a ne intoarce la drumul statului de drept Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis un mesaj sambata, la Congresul ALDE, ca exista un parteneriat intre Alianta Liberalilor si Democratilor si UDMR, iar atunci cand exista derapaje vizibile si profunde, au obligatia si responsabilitatea de a se intoarce la drumul statului de drept. -------------- Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, i-a adus un elogiu sambata lui Calin Popescu Tariceanu in cadrul congresului ALDE, spunand despre acesta ca este un lider adevarat si ca s-a aflat de fiecare data de partea buna a istoriei in cadrul PNL.

Tariceanu la congresul ALDE: Nu mi-a venit sa cred ca multi tineri sustin binomul Coldea - Codruta. In anii '90 tinerii aveau o atitudine feroce impotriva binomului comunist Ceausescu si Lenuta

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat sambata, la congresul partidului, ca a constatat cu stupoare ca multi tineri au fost folositi ca masa de manevra, pentru ca nu au trait experienta traumatizanta a comunismului, potrivit Agerpres. Avand avantajul varstei, imi amintesc ca in anii '90 tinerii erau cuprinsi de o atitudine feroce impotriva binomului din perioada comunista Ceausescu si Lenuta. Acum am vazut cu stupoare, nu mi-a venit sa cred cand am vazut multi tineri sustinand binomul Coldea si Codruta, a afirmat Tariceanu.

UPDATE Congresul ALDE: Tariceanu, singurul candidat la functia de presedinte; vor fi alesi 17 vicepresedinti/ Tariceanu: Se ne felicitam ca suntem a treia forta politica din Romania!

Delegatii care participa la Congresul ALDE de vineri si sambata de la Palatul Parlamentului urmeaza sa voteze modificari la statutul partidului, iar sambata sa isi aleaga conducerea. Calin Popescu-Tariceanu este singurul candidat la functia de presedinte unic, iar Daniel Constantin, copresedinte ALDE inca, va deveni simplu membru. Acesta nu participa la Congres, dupa ce l-a contestat in instanta. UPDATE Congresul a inceput cu intarziere, la ora 16. 30, cu intonarea imnului, urmata de aplauze. Tariceanu i-a atentionat pe cei din sala ca nu se aplauda la imn, apoi a cerut sa se rezolva sunetul in sala, pentru ca este prea tare. In discurs, Tariceanu a afirmat ca ALDE este a treia forta politica a tarii, desi la alegerile parlamentare s-a clasat pe locul patru, in spatele USR.

UPDATE Congresul ALDE: Tariceanu, singurul candidat la functia de presedinte; vor fi alesi 17 vicepresedinti/ Tariceanu: Se ne felicitam ca suntem a treia forta politica din Romania! - ALDE a iesit pe locul 5 la parlamentare

Delegatii care participa la Congresul ALDE de la Palatul Parlamentului au votat vineri modificari la statutul partidului, iar sambata isi vor alege conducerea. Calin Popescu-Tariceanu este singurul candidat la functia de presedinte unic, iar Daniel Constantin, copresedinte ALDE inca, va deveni simplu membru. Acesta nu participa la Congres, dupa ce l-a contestat in instanta. Congresul a inceput cu intarziere, la ora 16. 30, cu intonarea imnului, urmata de aplauze. Tariceanu i-a atentionat pe cei din sala ca nu se aplauda la imn, apoi a cerut sa se rezolva sunetul in sala, pentru ca este prea tare. In discurs, Tariceanu a afirmat ca ALDE este a treia forta politica a tarii, desi la alegerile parlamentare s-a clasat pe locul cinci in spatele PSD, PNL, USR si UDMR.

Congresul ALDE continua sambata. Tariceanu candideaza la functia de presedinte

Lucrarile Congresului ALDE continua sambata la Palatul Parlamentului, aproximativ 1. 000 de delegati din cele 47 de filiale ale partidului urmand sa isi aleaga conducerea, scrie Agerpres. Acesta este al doilea Congres al ALDE, dupa cel de constituire a formatiunii prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) din 19 iunie 2015, cand Daniel Constantin si Calin Popescu-Tariceanu au devenit copresedinti ai formatiunii.

Liderii PSD, absenti de la Congresul ALDE. Tariceanu: Au un program foarte, foarte incarcat

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, referitor la absenta PSD de la lucrarile Congresului, ca social-democratii au un program foarte, foarte incarcat, care este marcat de angajamentele pe care si le-au asumat in programul de guvernare, iar absenta acestora nu trebuie interpretata intr-un alt fel.

Daniel Constantin, inainte de Congresul ALDE: Abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om

Daniel Constantin scrie pe Facebook, cu doua ore inainte de debutul Congresului ALDE, ca ar vineri ar fi trebuit sa fie o zi in care partidul sa iasa intarit, insa a fost transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne. Constantin, care este copresedinte ALDE inca dar caruia partidul i-a retras sprijinul politic pentru functia de ministru, confirma si faptul ca nu va participa la Congresul despre care spune ca este nestatutar si convocat pentru a servi interesului unui singur om, referindu-se la Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu, despre absenta PSD de la Congresul ALDE

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a explicat sambata absenta reprezentantilor PSD de la congresul partidului pe care il conduce prin programul foarte incarcat. intrebat de ce.

Congresul ALDE, vineri si sambata la Parlament. Tariceanu va deveni cel mai probabil presedinte unic, Daniel Constantin nu participa

Delegati din toate cele 47 de filiale ALDE se vor reuni, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege o noua conducere in cadrul Congresului. Cel mai probabil, Calin Popescu-Tariceanu va fi ales presedintele unic al formatiunii, desi acesta a declarat joi ca asteapta pana in ultima clipa sa is depuna candidatura. Celalalt copresedinte ALDE Daniel Constantin, care a contestat in instanta organizarea Congresului, nu va participa la lucrarile acestuia.

Ce spune Tariceanu despre absenta liderulor PSD de la Congresul ALDE: Au un program foarte, foarte incarcat

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, referitor la absenta PSD de la lucrarile Congresului, ca social-democratii au un program foarte, foarte incarcat si de aceea nu au putut fi prezenti la aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )