Libnet.ro
UNICEF

09:30

Emilia Sercan: Votul Senatului pentru desfiintarea academiei lui Gabriel Oprea este un semnal pe care Liviu Dragnea i l-a dat lui George Maior (VIDEO)

B1 B1,
Emilia Sercan: Votul Senatului pentru desfiintarea academiei lui Gabriel Oprea este un semnal pe care Liviu Dragnea i l-a dat lui George Maior (VIDEO)

Senatul a adoptat luni o propunere legislativa de abrogare a legii privind organizarea si functionarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, academie infiintata de Gabriel Oprea. Jurnalista de. continuă pe B1

Senatul a votat desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata de Gabriel Oprea/ Proiectul a fost initiat de Traian Basescu

Senatul a votat luni proiectul de lege al senatorului PMP Traian Basescu de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata in 2012 de Gabriel Oprea, cu 98 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere.

Senatul a votat desfiintarea Academiei lui Gabriel Oprea

Senatul a adoptat o propunere legislativa de abrogare a legii privind organizarea si functionarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale. Initiativa i-a apartinut senatorului PMP Traian Basescu,.

La propunerea lui Basescu, Senatul a decis desfiintarea Academiei lui Gabriel Oprea

Senatul a adoptat, luni, propunerea legislativa formulata de liderul PMP, Traian Basescu, prin care .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )