Libnet.ro
UNICEF

20:30

Emiratele Arabe Unite, prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Emiratele Arabe Unite, prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News. continuă pe Ziarul Bursa

Emiratele Arabe Unite, au devenit prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC, citat de News.

Emiratele Arabe Unite scriu istorie: Prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte

Emiratele Arabe Unite au facut marti istorie, devenind prima tara araba a carei sonda spatiala a intrat pe orbita Marte, transmite CNBC.

Emiratele Arabe au plasat cu succes sonda Al Amal pe orbita planetei Marte

Emiratele Arabe Unite EAU) traiesc un moment istoric fiindca sonda Al Amal, trimisa acum noua luni spre Marte, a reusit cu succes sa intre pe orbita Planetei Rosii si in urmatorii doi ani va culege date despre atmosfera si despre vremea de pe Marte. Emiratele isi construiesc un program spatial consistent, au trimis si un om in spatiu, vor sa trimita un rover catre Marte in 2024 si ar vrea sa construiasca o colonie pe Planeta Rosie pana in 2117. Sonda poarta numele Al Amal care inseamna Speranta. Hope, in engleza).

Cele trei sonde care au parasit Terra vara trecuta se apropie de Marte. Prima va sosi cea din Emiratele Arabe

Trei misiuni martiene vor incepe in curand cercetarea pe Planeta Rosie si in jurul ei. Prima va ajunge misiunea Hope a Emiratelor Arabe care este si cea mai simpla si nu implica si aterizarea pe suprafata planetei. Pe 10 februarie va ajunge misiunea chineza, iar pe 18 februarie soseste misiunea NASA cu roverul Perseverance. Cele trei sonde au parcurs peste 400 milioane km din iulie 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )