Libnet.ro
UNICEF

18:30

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui barbat condamnat la 20 de ani pentru uciderea sotiei infidele

B1 B1,
Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui barbat condamnat la 20 de ani pentru uciderea sotiei infidele

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul unui barbat din Drobeta Turnu Severin, condamnat la 20 de ani pentru ca si-a omorat sotia infidela. Am prins-o cu. continuă pe B1

Romania, condamnata la CEDO in cazul unui tanar rom infectat cu HIV, decedat intr-un spital de psihiatrie

Romania a primit o condamnare de la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului in cazul lui Valentin Campeanu, un tanar de origine roma, infectat cu HIV, care avea si dizabilitati mintale. Acesta a murit in.

Descoperire macabra in Portul Constanta. Cadavrul unui barbat, descoperit de pescari

Descoperire macabra in Portul Constanta! Cadavrul unui barbat a fost vazut de un pescar plutind printre stabilopozii digului de larg. Scafandrii l-au adus la mal, unde a fost preluat de medicii legisti.

Precedent important la CEDO: Statul roman a pierdut in cazul unui tanar de origine roma, decedat acum 10 ani intr-un spital de psihiatrie, sentinta ce schimba jurisprudenta instantei europene

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a condamnat, joi, Romania in cazul lui Valentin Campeanu, un tanar de origine roma, infectat cu HIV si avand dizabilitati mintale, care a murit in urma cu 10 ani intr-un spital de psihiatrie. Instanta a constatat ca in acest caz au fost incalcate dreptul la viata si dreptul la un remediu efectiv. Semnificativ, in acest caz, este ca el modifica jurisprudenta CEDO, in sensul ca instanta europeana a acceptat, in conditiile acestei spete, ca victima sa fie reprezentata de o organizatie nonguvernamentala - Centrul pentru Resurse Juridice - desi acest ONG nu era victima unor incalcari ale Conventiei Europene pentru Drepturile Omului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )