Libnet.ro
UNICEF

11:00

Emisiunea din data de Sambata, 03 Mai 2014

Antena3 Antena3,
Emisiunea din data de Sambata, 03 Mai 2014

Emisiunea din data de Sambata, 03 Mai 2014. continuă pe Antena3

Sindicatul francez al pilotilor a facut apel la o greva de amploare in perioada 3-30 mai 2014

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii asupra faptului ca sindicatul francez al pilotilor SNPL France Alpa a facut un apel la o greva de mare amploare in perioada 3-30 mai 2014.

Horoscopul lunii mai 2014

Iata horoscopul lunii mai 2014 prezentat de Astrocafe. ro. Berbec in prima parte a lunii, veniturile tale din activitatea profesionala sunt multumitoare. Mai ales pana in preajma datei de 8 mai,.

LG G3 ar putea fi anuntat pe data de 27 mai

Acum putina vreme a fost confirmata existenta lui LG G3, iar producatorul a mentionat o posibila data de lansare in al doilea trimestrual acestui an. Al doilea trimestru inseamna o perioada de timp destul de redusa, avand in vedere ca ne aflam deja in acel trimestru. Astazi au fost trimise o serie de invitatii catre presa internationala, destul de simple si de efect, care sugereaza o astfel de lansare pe data de 27 mai a acestui an. Evenimentul va avea [].

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

T3ch in 3 - sambata, 3 mai - Allview P7 Xtreme cu camera rotativa si aplicatia care te transforma intr-un spion

Emisiunea T3ch in 3 de sambata asta aduce enigme de tot felul, un preview al primului telefon romanesc cu camera rotativa si un reportaj la Dreamhack 2014 Bucuresti.

Bucurestenii sunt asteptati din nou sambata, pe bulevardul Kiseleff, la o noua editie BICICLESTI

GeoBateSaua si Asociatia Bate Saua Sa Priceapa Iapa organizeaza, sambata, 3 mai, o noua editie BICICLESTI din 2014, intre orele 10. 00 si 18. 00, pe bd. Kiseleff, interval in care traficul este oprit.

Nokia arata din ce in ce mai rau la capitolul vanzari

Informatiile despre achizitia de catre Microsoft se pare ca nu au avut efectul scontat, iar vanzarile Nokia s-au dus in jos cu 30 de procente. Am sperat ca vanzarile de telefoane cu Windows Phone sa creasca in continuare, iar odata cu ele sa sporeasca si incasarile Nokia. Se pare insa ca acel fenomen, care a durat pentru aproximativ un an, acum a stagnat. Fata de primul trimestru din 2013, compania finlandeza a inregistrat o scadere a profitului de aproximativ 30 [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )