Libnet.ro
UNICEF

11:15

Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

Playtech Playtech,
Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

O cunoscuta artista din Romania a scris un mesaj pe retelele de socializare in care acuza emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multa vulgaritate si desrau intr-un show care este vizionat si de copii. Mesajul acesteia incepe astfel: Draga CNA-ule, mi-e dor de tine! Ce artista condamna faptele juratilor . continuă pe Playtech

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019, PRO TV. Horia Brenciu si Tudor Chirila isi aduc acuzatii grave

Editia de la Vocea Romaniei din 13 septembrie a adus un nou conflict intre Tudor Chirila si Horia Brenciu. Nici nu a inceput bine noul sezon ca cei doi artisti deja isi scot peri albi unul altuia din cauza parerilor diferite. De data aceasta, pare a fi un conflict care se arunca putin cam mult .

Avertizare din partea sefului ANPC. Mere, provenite in special din import, tratate cu o substanta cancerigena

Avertizare de ultima ora din partea sefului ANPC. Mere, provenite in special din import, sunt tratate cu imazalil, o substanta cancerigena si extrem de nociva pentru om. Medicii avertizeaza ca ingerata chiar.

Maurizio Sarri, pe banca lui Juventus la meciul cu Fiorentina - A ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii

Tehnicianul Maurizio Sarri, care a semnat in iunie cu Juventus Torino, se va afla pentru prima data pe banca echipei torineze la un meci oficial, la partida din deplasare cu Fiorentina, din etapa a treia a campionatului Italiei. Sarri a ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii.

Alegeri Israel: Facebook a suspendat un robot de campanie al partidului lui Netanyahu. Acuzatii dure din partea unui candidat arab

Cu cinci zile inainte de alegerile legislative anticipate din Israel, Facebook a suspendat un robot de campanie al partidului Likud, condus de premierul Benjamin Netanyahu, sub motivul incalcarii politicii de nerecurgere la ura.

Povestea fetei care a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca se sinucide. Ea este victima, asa cum afirma, a abuzului sexual din partea tatalui vitreg, dar nimeni nu a crezut-o

Directorul executiv al Asociatiei Telefonul Copilului a precizat ca minora din Capitala care i-a apelat a anuntat ca se sinucide si nu vrea sa moara singura, ea explicand ca recurge la acest gest deoarece ar fi fost abuzata sexual de tatal vitreg si nimeni nu a crezut-o, nici macar psihologul.

Cerere-soc din partea familiei Alexandrei: Dinca sa fie expertizat sexual

Alexandru Cumpanasu a declarat, miercuri, la DIICOT, ca familia a depus, prin avocat, o solicitare pentru ca Gheorghe Dinca sa fie expertizat din punct de vedere sexual. Am solicitat si o expertiza la INML p.

Irakul refuza sa cedeze presiunilor din partea SUA privind incetarea importurilor de gaz din Iran

Irakul va trebui sa continue sa foloseasca inca 3-4 ani gaz importat din Iran pentru a nu intampina probleme in legatura cu acoperirea consumului de energie electrica, a declarat ministrul Energiei de la Bagdad, scrie Mediafax, citand Reuters.

Un tribunal francez a decis: infarctul fatal in cursul unui act sexual din timpul unei deplasari de serviciu este accident de munca

Decizia Curtii de Apel din Paris a survenit dupa ce un tehnician francez aflat intr-o deplasare de serviciu in nord-vestul Frantei a murit in timpul unei partide de sex cu o femeie necunoscuta. Angajatorul, firma de constructii TSO, a argumentat ca nu poate fi facut raspunzator de moartea tehnicianului, deoarece incidentul a survenit in afara orelor de program si in alta camera decat cea rezervata pentru el la hotel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )