Libnet.ro
UNICEF

15:30

Emisiunea Lectii de viata revine la Pro TV: de la ce ora va incepe productia tip fake reality

Adevărul Adevărul,
Emisiunea Lectii de viata revine la Pro TV: de la ce ora va incepe productia tip fake reality

Emisiunea Lectii de viata va reveni in grila Pro TV incepand cu saptamana viitoare, urmand sa fie difuzata de la ora 16:00. Anterior, reprezentatii postului au anuntat ca productia va fi eliminata dupa rezultatele slabe inregistrate la nivelul audientelor. continuă pe Adevărul

UPDATE Schimbari de program la Pro TV: Lectii de viata nu va mai fi difuzat de la ora 18.00. Decizia vine dupa doar doua editii cu audiente slabe

Emisiunea Pro TV Lectii de viata, care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19. 00, va fi mutata din intervalul orar 18-19. 00, potrivit informatiilor HotNews. ro. UPDATE Din informatiile HotNews. ro, schimbarea va avea loc incepand de maine, 2 aprilie. O varianta de lucru, ce ar putea fi la randul sau schimbata, este ca Maruta sa revina pe vechiul sau interval, iar Lectii de viata sa fie difuzat de la 16.

Pro TV recupereaza telespectatori dupa eliminarea show-ului Lectii de viata

Pro TV recupereaza distanta fata de Antena 1 in topul audientelor dupa ce emisiunea Lectii de viata a fost scoasa din grila. Totodata, Stirile Pro TV si-au redobandit pozitia de lider pe toate segmentele de public.

Noua emisiune de la Pro Tv, ratinguri mult sub asteptari! A fost mutata din grila dupa doar 2 editii!

Dupa ce, incepand de luni, emisiunea La Maruta si-a schimbat ora de difuzare pentru ca in grila Pro Tv a intrat noua emisiune Lectii de viata, iata ca show-ul tv a inregistrat ratinguri mult sub asteptari, fiind mutate din grila dupa doar 2 editii.

Pro TV a primit o lectie de viata: noua emisiune de fake reality a dus la pierderea telespectatorilor

Pro TV a inregistrat o scadere in audiente dupa prima difuzare a fake reality-ului Lectii de viata, postul pierzand prima pozitie in favoarea Antenei 1 inainte si in timpul zonei de prime-time. Atat La Maruta, cat si strile prezentate de Andreea Esca au pierdut telespectatori.

Pro TV l-a dat afara pe concurentul condamnat pentru complicitate la crima din emisiuea Romanii au talent

Postul de televiziune Pro TV a anuntat, joi, ca Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crima, a fost eliminat din emisiunea Romanii au talent. Televiziunea a cerut scuze pentru aceasta situatie si a precizat ca nu a cunoscut initial situatia juridica a concurentului.

Pro TV, alte scuze publice fata de prezentarea condamnatului de la Romanii au talent: Primul pas catre reabilitare este asumarea

Pro TV regreta momentul de la Romanii au talent, acesta a fost mesajul afisat de postul din Bulevardul Pache Protopopescu in timpul emisiunii La Maruta, dupa ce aceeasi televiziune a decis sa il eliminte pe Andrei Grigoriu din talent-show.

La 6 zile de la declansarea scandalului, Pro TV isi cere scuze: Un concurent a fost exclus de la Romanii au Talent, dupa ce s-a aflat ca a fost inchis pentru crima

Postul de televiziune Pro TV a hotarat sa-l excluda din competitia emisiunii Romanii au Talent pe pictorul povestitor, Andrei Grigoriu, in urma dezvaluiriilor facute recent, care arata ca Grigoriu a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )