Libnet.ro
UNICEF

06:46

Emmanuel Macron: Franta va deveni principalul producator de masini ecologice din Europa

Antena3 Antena3,
Emmanuel Macron: Franta va deveni principalul producator de masini ecologice din Europa

Franta isi propune sa devina principalul producator de masini ecologice din Europa, cu obiectivul fabricarii a un milion de astfel de vehicule in urmatorii cinci ani, afirma presedintele Frantei, Emmanuel Macron. continuă pe Antena3

Franta isi propune sa devina principalul producator de masini ecologice din Europa Ambitia lui Macron

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca are ambitia ca Franta sa produca peste un milion de vehicule ecologice, cu motoare electrice si hibride, in urmatorii cinci ani si sa devina astfel cel mai mare producator de masini eco din Europa, potrivit Le Figaro.

Emmanuel Macron vrea ca Franta sa devina cel mai mare producator european de automobile ecologice

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca vrea sa faca din Franta cel mai mare producator european de automobile ecologice, prin stimularea constructorilor auto sa isi repatrieze productia de peste hotare si sa dezvolte noi modele pe teritoriul francez, transmite Reuters.

Planul de relansare a UE, in valoare de 500 de miliarde de euro, a fost contestat. Ce tari au contracarat initiativa lui Emmanuel Macron si al Angelei Merkel

Cu doar cateva zile in urma, presedintele Frantei si cancelarul german au propus liderilor europeni un plan de relansare a UE, in valoare de 500 de miliarde de euro. Proiectul initiat de Emmanuel Macron si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )