Libnet.ro
UNICEF

19:45

Emmanuel Macron: imi asum in intregime declaratiile cu privire la moartea cerebrala a NATO

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron: imi asum in intregime declaratiile cu privire la moartea cerebrala a NATO

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca isi asuma in intregime faptul ca a ridicat ambiguitatile prin diagnosticul sau controversat cu privire la faptul ca NATO se afla in moarte cerebrala si vrea ca europenii sa se asocieze unui tratat care ar inlocui Tratatul INF, transmite AFP, potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

Ministrul de Externe al Turciei il acuza pe Emmanuel Macron ca sustine terorismul

Ministrul turc de Externe Mevlut Cavusoglu a denuntat joi declaratii ale lui Emmanuel Macron cu privire la ofensiva Turciei in nordul Siriei, acuzandu-l pe presedintele francez de sustinerea terorismului, relateaza Reuters.

NYT dezvaluie o discutie dura intre Angela Merkel si Emmanuel Macron privind NATO

Un purtator de cuvant al Angelei Merkel a respins luni dezvaluiri ale ziarului american The New York Times NYT) cu privire la o discutie dura, la inceputul lui noiembrie, intre cancelarul german si presedintele francez Emmanuel Macron pe tema NATO, insa a recunoscut diferente de abordare intre cele doua tari, relateaza AFP.

Planul lui Emmanuel Macron pentru a cuceri Europa

Dupa doi ani si jumatate de la demolarea institutiei franceze pentru a intra in palatul Elysee, presedintele francez, Emmanuel Macron, in varsta de 41 de ani incearca sa-si consolideze pozitia de lider important al UE. Frustrat in eforturile sale de a-l convinge pe cancelarul german Angela Merkel, Macron incearca de unul singur sa ia atitudine iar o parte din maretul plan este sa distruga lucrurile in calea lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3363 seconds )