Libnet.ro
UNICEF

14:15

Emmanuel Macron se va intalni cu oficiali iranieni inaintea summitului G7

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron se va intalni cu oficiali iranieni inaintea summitului G7

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, se va intalni cu oficiali din Iran inainte de summitul Grupului tarilor puternic industrializate G7), pentru a analiza propuneri care sa permita salvarea Acordului nuclear iranian contestat de Statele Unite, scrie Mediafax, citand Le Figaro. continuă pe Hotnews

INAINTEA SUMMITULUI G7: Macron il primeste pe Putin in calitate de vecin important

Emmanuel Macron il primeste luni - dupa doi ani de incercari de reluare a relatiilor franco ruse - pe Vladimir Putin, in calitate de vecin important, de neocolit in conflictele care sunt in curs, un fel de paliativ la absenta Moscovei la summitul G7 prevazut in weekend, relateaza AFP.

Macron il primeste pe Putin in calitate de vecin important inaintea summitului G7

Emmanuel Macron il primeste luni - dupa doi ani de incercari de reluare a relatiilor franco ruse - p.

Emmanuel Macron si-a propus detensionarea relatiilor dintre Statele Unite si Iran. Cum intentioneaza sa faca acest lucru

Presedintele francez Emmanuel Macron se va intalni cu reprezentantii Iranului pe marginea summit-ului G7, din acest weekened, intr-o incercare de a detensiona relatiile americano-iranene, transmite The.

Ce urmareste, de fapt, Emmanuel Macron prin sustinerea lui Ciolos si a lui Kovesi la Bruxelles

Emmanuel Macron ar urmari sa isi extinda influenta in Uniunea Europeana cu ajutorul tarilor din Est prin sustinerea lui Dacian Ciolos si a Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Publicatia europeana Politico noteza ca presedintele Frantei face aliante si ofera functii importante cu scopul de a-si mari puterea in blocul comunitar. Ce urmareste Emmanuel Macron prin .

Macron se va intalni cu responsabili iranieni inainte de summitul G7

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a anuntat miercuri ca va primi reprezentanti iranieni inainte de summit-ul G7 care se deschide sambata la Biarritz sud-vestul Frantei) pentru a lucra asupra unor propuneri pentru salvgardarea acordului nuclear international privind programul nuclear iranian, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )