Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron, propunere pentru Turcia. indemnul presedintelui Frantei catre Erdogan

Antena3 Antena3,
Emmanuel Macron, propunere pentru Turcia. indemnul presedintelui Frantei catre Erdogan

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a propus vineri seara Turciei un parteneriat special cu Uniunea Europeana fara admiterea efectiva in organizatie, informeaza site-ul cotidianului Le. continuă pe Antena3

Emmanuel Macron: Anul 2018 va fi decisiv pentru Europa

In mesajul sau de Anul Nou, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a afirmat ca anul 2018 va fi decisiv pentru Europa si a promis sa continue seria de reforme ce vizeaza accentuarea integrarii statelor Uniunii Europene.

Emmanuel Macron anunta planuri pentru introducerea unei legi in vederea combaterii stirilor false

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat ca exista planuri pentru introducerea unei legi care sa combata stirile false, precizand ca, in timpul alegerilor, utilizatorii retelelor de socializare vor trebui sa respecte reguli mai stricte in privinta continutului pe care il publica, scrie bbc. com.

Emmanuel Macron declanseaza razboiul cu fake news. VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a lansat in lupta impotriva fake news vehiculate pe internet in perioade electorale, intr-un context in care pirateria.

Exista planuri pentru introducerea unei legi in vederea combaterii stirilor false

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat ca exista planuri pentru introducerea unei legi care sa combata stirile false, precizand ca in timpul alegerilor, utilizatorii retelelor de socializare vor trebui sa respecte reguli mai stricte in privinta continutului pe care il publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )