Libnet.ro
UNICEF

00:06

EMOTIE MAXIMA la inmormantarea Regelui Mihai: Principele Nicolae, DEVASTAT de durere...

B1 B1,
EMOTIE MAXIMA la inmormantarea Regelui Mihai: Principele Nicolae, DEVASTAT de durere...

Momente emotionante pentru intreaga Romanie in ziua despartirii de Majestatea Sa,Regele Mihaicare va fi inmormantat la Curtea de Arges. Zeci de mii de oameni au fost. continuă pe B1

Peste 10.000 de oameni, asteptati la inmormantarea Regelui Mihai

Peste 10. 000 de oameni sunt asteptati la inmormantarea Regelui Mihai, la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges. Primarul orasului regal Curtea de Arges, Constantin Panturescu, a declarat ca.

Un batran a calatorit opt ore ca sa ajunga la inmormantarea Regelui Mihai de la Curtea de Arges: A fost un conducator adevarat, nu ca astia de la guvernare

Mii de oameni l-au asteptat sambata seara pe Regele Mihai la Curtea de Arges, la capatul ultimei sale calatorii. Printre cei care au venit de la distante mari pentru a lua parte la funeraliile Regelui Mihai I al Romaniei s-a numarat si un pensionar de 68 de ani din Suceava,.

A calatorit opt ore cu trenul ca sa ajunga la inmormantarea Regelui Mihai de la Curtea de Arges: A fost un conducator adevarat, nu ca astia de la guvernare

Mii de oameni l-au asteptat sambata seara pe Regele Mihai la Curtea de Arges, la capatul ultimei sale calatorii. Printre cei care au venit de la distante mari pentru a lua parte la funeraliile Regelui Mihai I al Romaniei s-a numarat si un pensionar de 68 de ani din Suceava,.

Primarul suspendat al Chisinaului, aflat sub control judiciar, a primit invoirea instantei sa paraseasca tara pentru a participa la inmormantarea Regelui Mihai

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii, conform Publika, citata de news. ro.

Moment incarcat de semnificatii intre Printul Charles si MS Margareta, la inmormantarea Regelui Mihai

Personalitati si membri ai Caselor Regale din strainatate au participat lafuneraliile Regelui Mihai. Printre acestia, si Printul Charles. Despre Printul Charles si MS Margareta s-a scris,.

De ce s-a cantat Hristos a inviat, la inmormantarea Regelui Mihai

Hristos a inviat, Majestate, este mesajul cu care un cunoscut preot, Constantin Necula, a marcat pe o retea de socializare moartea Regelui Mihai. O formulare care s-ar putea sa-i fi nedumerit pe unii.

Cum a aparut CARMEN IOHANNIS la inmormantarea Regelui Mihai: Prima Doamna, DE NERECUNOSCUT(FOTO)

PresedinteleKlaus Iohannisa venit insotit la ceremoniile de inmormantare ale Regelui Mihai alaturi de sotia sa,Carmen Iohannis. Prima Doamna a surprins pe toata lumea cu look-ul.

CFR suplimenteaza numarul trenurilor pe ruta Bucuresti Nord - Curtea de Arges, pentru cei care vor sa participe la inmormantarea Regelui Mihai

Compania Nationala de Cai Ferate va mari, sambata, capacitatea de transport pe ruta Bucuresti Nord - Curtea de Arges, pentru pasagerii care vor calatori catre Curtea de Arges la ceremonia de inmormantare a Regelui Mihai I al Romaniei.

Imagini pline de emotie de la inmormantarea Regelui Mihai. Fostul Principe Nicolae, lacrimi de durere

Momentul in care fostul Principe Nicolae iese din Catedrala, alaturi de membrii Casei Regale a fost cu adevarat emotionant. Fostul Principe Nicolae a fost surprins in timp ce isi stergea .

Amanunte de ULTIMA ORA despre inmormantarea Regelui Mihai: Ce se intampla acum la Curtea de Arges

Amanunte de ultima ora de la inmormantarea Majestatii Sale, Regele Mihai. Ultimele vesti de la Curtea de Arges spun ca peste 10. 000 de oameni sunt asteptati la inmormantarea de la.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )