Libnet.ro
UNICEF

07:15

Zi cu emotii pentru un fost sef al CNAS, pe 23 ianuarie. Avocat: Domnul Lucian Duta a primit bani, dar nu a luat mita!

Adevărul Adevărul,
Zi cu emotii pentru un fost sef al CNAS, pe 23 ianuarie. Avocat: Domnul Lucian Duta a primit bani, dar nu a luat mita!

Tribunalul Bucuresti va da pe data de 23 ianuarie o prima decizie in dosarul in care Lucian Duta - fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) - a fost deferit justitiei pentru luare de mita. Pe data de 8 ianuarie, la ultimul termen al procesului, procurorii au cerut pentru Lucian Duta o pedeapsa orientata spre maximum prevazut de lege, iar avocatii au solicitat achitarea. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie.

Un general in rezerva, noul prefect de Calarasi. Marian Stoica a fost sef la Jandarmi

Fostul comandant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Calarasi, Marian Stoica, este incepand de ieri noul prefect al judetului, scrie editia. ro. Avansat la gradul de general pe 1 decembrie 2016, Stoica a fost seful jandarmilor calaraseni timp de 13 ani. Generalul in rezerva s-a aflat si la comanda IJJ Arges, acolo de unde a iesit la pensie.

Mandat de arestare prelungit pentru fostul sef al Doi si-un sfert acuzat ca ar fi organizat sedinte de samanism cu Ayahuasca

Fostul sef al serviciului secret din Ministerul de Interne Gelu Oltean, acuzat de procurorii DIICOT ca organiza sedinte de samanism la care se consuma Ayahuasca si la care luau parte zeci de persoane, ramane in arest, dupa ce Tribunalul Brasov a prelungit mandatul de arestare pe numele sau. Magistratii au prelungit mandatele de arestare si pentru iubita lui Oltean si pentru cetateanul britanic implicat in acest dosar, ei fiind acuzati de punerea la dispozitie, cu stiinta, a unui local pentru consumul ilicit de droguri si detinerea si desfasurarea de operatiuni privind circulatia drogurilor de mare risc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )