Libnet.ro
UNICEF

23:15

Emotii pentru Valeriu Zgonea. Sentinta in dosarul de trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Emotii pentru Valeriu Zgonea. Sentinta in dosarul de trafic de influenta

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni sentinta in dosarul in care fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea este judecat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost condamnat luni de magistratii Tribunalului Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de trafic de influenta, in care este acuzat ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean intr-o functie de subsecretar de stat. Decizia instantei nu este definitiva.

Tribunalul Bucuresti: Este asteptata sentinta in dosarul lui Valeriu Zgonea

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni sentinta in dosarul in care fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea este judecat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. La ultimul termen al procesului, din 20 ianuarie, un procuror de la DNA a cerut ca Zgonea sa fie condamnat la o pedeapsa orientata spre mediu, cu circumstante agravante, potrivit Agerpres.

Valeriu Zgonea, 3 ani de inchisoare cu executare. De ce este condamnat fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a primit o lovitura, la inceput de saptamana. Valeriu Zgonea a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, fiind vorba de o sentinta cu executare, pronuntata de judecatori. Condamnarea a fost pronuntata pe 3 februarie, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de trafic de influenta in care era vizat. Valeriu Zgonea, .

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea PSD) a fost condamnat luni la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi intervenit in favoarea angajarii unei persoane intr-o functie de conducere in Ministerul pentru Societatea Informationala. Decizia nu este definitiva.

Valeriu Zgonea, condamnat la inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de influenta.

Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a fostului presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Valeriu Zgonea, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Valeriu Zgonea a fost condamnat, luni, la o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru trafic de infuenta. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Valeriu Zgonea a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. Decizia, in prima instanta

Valeriu Zgonea a fost condamnatla 3 ani de inchisoare cu executare. Decizia apartine Tribunalului Bucuresti si nu e definitiva. Procesul lui Zgoneaa ajuns, saptamana trecuta, la final, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )