Libnet.ro
UNICEF

10:00

Emy Dragoi, regele jazzului la acordeon, cucereste si Cetatea Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Emy Dragoi, regele jazzului la acordeon, cucereste si Cetatea Alba Iulia

Acordeonistul Emy Dragoi, supranumit de francezi regele jazzului la acordeon si finalist in competitia-spectacol Romanii au talent, vine la Festivalul Dilema veche din Alba Iulia cu nu mai putin de sapte reprezentatii-ofensiva. Muzicianul promite ca, la sfarsitul saptamanii, acordeoanele sale vor pune stapanire pe Cetatea Alba Carolina. continuă pe Adevărul

Royal Crown Trophy 2015: peste 900 de caini din toata Europa, la competitia din Cetatea Alba Iulia

Peste 900 de caini de pe tot continentul european au fost inscrisi la competitiaRoyal Crown Trophy 2015 ce se va desfasura in perioada 15 - 16 august in Cetatea Alba Carolina. Ajuns la a VI-a editie, evenimentul ofera sansa proprietarilor de caini de rasa, de orice dimensiune si de orice varsta, sa-si evalueze cei mai buni prieteni si sa se distreze intr-o atmosfera inedita.

Programul Festivalului Dilema Veche 2015. Plesu, Liiceanu si Patapievici vor fi prezenti in Cetatea Alba Carolina

Festivalul Dilema veche revine la Alba Iulia, intre 21 si 23 august 2015, cu un program de zile mari din care nu lipsesc Plesu, Liiceanu, Patapievici, folk, jazz si alte fineturi muzicale, politica europeana si idei, scriitori si filme documentare si, mai ales, buna dispozitie si umor dublu rafinat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )