Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov.

România Liberă România Liberă,
Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, anunta Agerpres. Intre orele 08:00 - 12:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor Episcop Chesarie, Regina Maria, Gladiolelor, Poiana Florilor, Chindiei, Vasilescu Mircea, Gramont, Justitiei, Mitropolit Filaret. Intre orele 09:00 - 12:00 si 13:00 - 16:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor . continuă pe România Liberă

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in Bucuresti. Vezi ce zone sunt afectate.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, luni, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si judetul Ilfov, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, informeaza compania, citata de Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 9. 00 si 13. 00, vor ramane fara curent electric consumatorii din perimetrul strazilor Susita, Izbiceni, intre str. Victor Damaica si b-dul Gloriei, Acumulatorului, .

Alimentarea cu energie electrica a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala a fost reluata

UPDATE18:46 Alimentarea cu energie electrica a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala a fost reluata in jurul orei 18. 00, dupa remedierea penei de curent din cauza careia a fost necesara.

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta liderii politici cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune din octombrie, luna premergatoare campaniei electorale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Mai multe tranzactii imobiliare cu o singura conditie: STABILITATE POLITICA

Piata imobiliara a ajuns la un punct de stabilitate, in sensul ca tranzactiile de inchiriere sau de achizitie se realizeaza la preturi realiste, iar in urmatoarele sase luni, dupa instalarea noului Guvern, ar putea avea loc mai multe tranzactii, au.

Un sud-coreean a fost condamnat pentru ca retweet-uit mai multe postari propagandistice nord-coreene

Un barbat din Coreea de Sud a primit o pedepasa de 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru faptul ca a retweet-uit mai multe postari propagandistice nord-coreene, anunta AP. Potrivit Tribunalului din districtul .

La MIT, AR.Drone e folosit pentru mai multe decat prevede manualul

Intr-o vizita la laboratorul de Stiinta Calculatoarelor si Inteligenta Artificiala din cadrul MIT, nu mica le-a fost uimirea celor de la Engadget cand au vazut ce poate sa mai faca AR. Drone. Elicopterul controlat prin smartphone al celor de la Parrot, AR. Drone, este folosit de cercetatorii MIT pentru experimente ce ar putea avea repercursiuni pe termen lung. Peng Yu este numele individului din clipul de mai jos care a demonstrat ca AR. Drone nu trebuie niciodata sa se limiteze la a fi .

Vasile Blaga: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G/ Pentru a absorbi mai multe fonduri europene trebuie sa schimbam organizarea teritoriala a Romaniei

Presedintele PDL Vasile Blaga invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica din Romania: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G. O alta tema a discutiilor a fost cea legata de relatia Romaniei cu UE: Romania negociaza, iar presedintele are o intalnire cu Van Rompuy chiar maine dimineata. Vor fi negocieri foarte dure. S-ar putea sa ne mai intalnim odata.

Primarul Negoita isi doreste mai multe birouri in sudul Capitalei: 'Lasati nordul ca s-a dezvoltat destul'

Este un dezechilibru in dezvoltarea Bucurestiului, sunt prea multe birouri in nord si prea putine in sud, unde in schimb se investeste in locuinte mai mult, a spus Robert Negoita, primarul sectorului 3, la evenimentul de demarare a lucrarilor de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2962 seconds )