Libnet.ro
UNICEF

12:00

Enel investeste peste 53 milioane lei in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel investeste peste 53 milioane lei in Romania

E-Distributie Muntenia, E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat, companiile de distributie a energiei electrice din Romania din cadrul grupului Enel, vor instala in acest an peste 171. 000 de contoare inteligente pentru clientii din zonele lor de activitate, in cadrul unor proiecte de investitii in valoare de peste 53 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Enel investeste 53 milioane lei pentru instalarea contoarelor inteligente

E-Distributie Muntenia, E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat, companiile de distributie a energiei electrice din Romania din cadrul grupului Enel, vor instala in acest an peste 171. 000 de contoare inteligente pentru clientii din zonele lor de activitate, in cadrul unor proiecte de investitii in valoare de peste 53 de milioane de lei.

BVB Rulaj de peste 30 milioane de euro

Prime Transaction: Peste 50% din valoarea tranzactionata a fost data de tranzactiile cu titlurile BRD - Groupe Societe Generale Rulajul inregistrat in utima sedinta de tranzactionare a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a urcat la o valoare impresionanta de 31,09 milioane de euro, de peste trei ori mai mare decat media zilnica a anului, de 8,74 milioane de euro, intr-o sedinta dominata de transferile cu cele doua actiuni bancare lichide de la bursa noastra, care au cumulat aproape 74% din valoarea tranzactionata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )